Bulvár

L.L. Junior: Nagyon véges a türelmem

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 18. 10:19

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében a bíróság a felek szüleit is meghallgatná.

Még 2022 decemberében vált ismertté, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga beadták a válókeresetet, azonban a tárgyalások még most sem értek véget. Legutóbb júliusban döntött úgy a másodfokú bíróság, hogy a gyerekük közös felügyelete mellett Kinga lesz a gondozó szülő, a rapper pedig a külön élő szülő. 

A válóperük következő tárgyalása szeptember elején esedékes, ahová a szüleiket is behívták tanúnak: Kingának az édesapját, Juniornak pedig az édesanyját hallgatná meg a bíróság. Ennek viszont Juniorék nem örülnek, mert a rapper anyukája is idős már, Kinga apukája pedig jelenleg kórházban van, és szeretnék őket megkímélni a hercehurcától.

Mi egyezségre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk... Hát, attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva. Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem

– idézte Junior szavait a Blikk.

A rapper szerint a gyereknek semmiképp sem tesz jót az ilyesmi, és ezt érzi is a kislány. „Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van... Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk Kingával, és nagyon véges a türelmem, de az övé is” – fogalmazott.

A zenészt legutóbb azért támadták a kommentelők, mert olyan képet posztolt a kétéves kislányról, amin meztelenül van. Junior a Reggeliben mondta el erről a véleményét:

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#Körtvélyessy Kinga#válóper#gyerekelhelyezés#tárgyalás#tanú

Címlapról ajánljuk