Bulvár

Munkát váltott az egykori tengerészgyalogos, veteránként meztelen képeket árul az interneten

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 8:20

A szabadok földje, a bátrak hazája.

Taylor Gunner tengerészgyalogos veterán az aktív szolgálat befejztével újra a munka világában találta magát. A nő az interneten értékesíti az erotikus képeit, amivel sokakat nagyon feldühített, írja a Daily Star.

Taylor saját bevallása szerint rengeteg üzenetet kapott internetes trolloktól, akik azt írták neki, hogy már nem számít a társadalom hasznos tagjának, miután elkezdett erotikus tartalomgyártással foglalkozni. A veterán egyébként jelenleg ilyen tartalmakat gyárt:


Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Taylor azután kezdett felnőttfilmeket és egyéb erotikus tartalmakat készíteni teljes munkaidőben, hogy volt barátja kiszivárogtatta az internetre a képeit.

A 29 éves lány eleinte nem örült az esetnek, és elérte, hogy volt párja törölje a fiókot és az összes képet. Csakhogy egyre kíváncsibb lett, mit gondolnak az emberek az erotikus képeiről, ezért végül úgy döntött, hogy belevág.

Anyagilag annyira sikeressé vált az erotikus vállalkozás, hogy minden más munkáját feladta, otthagyta a tengerészgyalogságot is.

Sok bírálatot kapott az interneten, amiért kamu golyóálló mellénnyel pózol, a tartalom kapcsán pedig az volt a kifogás, hogy azzal lejáratja a tengerészgyalogságot. 

Az egyik Instagram-videójában, amely több mint 11 000 lájkot kapott, a modellt melltartó nélkül látták egy kellék golyóálló mellény alatt.

A trollok gonosz megjegyzéseket is tettek, mondván, jobb lett volna, ha marad a tengerészgyalogságnál és nem kezd el vetkőzni.

A nő azért sok támogatást is kap a követőktől, az Instagram-oldalát például lájkok tízezrei árasztják el nap mint nap, arról már nem is beszélve, hogy ez a munka sokkal több pénzt hoz, mint a tengerészgyalogoskodás.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#taylor gunner#tengerészgyalogos#veterán#amerika#usa#egyesült államok

Címlapról ajánljuk