Bulvár

Kiderült, hogyan emlékezik meg a Buckingham-palota II. Erzsébet királynő haláláról – Harry és Meghan mégis ott lehetnek

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 12:01

Egyes hírek szerint Vilmos és Katalin meginvitálta Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-tt a megemlékezésre, más források viszont azt mondják, nem kapott meghívót az egykori hercegi pár.

A királyi család tagjai augusztus 21-től Balmoralban töltenek majd együtt időt – köztük András herceg és Fergie is, hogy emlékezzenek az egy évvel ezelőtt elhunyt II. Erzsébet királynőre, írja a Sun

Korábban a Buckingham-palota azt közölte, hogy nem lesz nyilvános megemlékezés. 

A friss információk viszont másról szólnak. Katalin és Vilmos is jelen lesznek, sőt ők állnak majd az esemény élére. Ez lesz az első alkalom, hogy a család újra összegyűlik majd a királynő tavaly szeptember 8-án bekövetkezett halála óta. Arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle ott lesznek-e az eseményen, ellentmondásos hírek érkeztek. 

Múlt héten még azt írta a Sun, hogy nem hívták meg a királyi család fekete bárányait, akik lemondtak a kiváltságos jogaikról, most viszont arról hallani, hogy a walesi hercegi pár szeretettel várja őket, hogy megőrizzék a családi egységet. 

Valószínűleg azonban Harry herceg és Meghan Markle nem fog megállni Windsorban Németországba tartó utazásuk során, mert az év elején a király kilakoltatta Harryt Frogmore Cottage-ból, így a pár otthon nélkül maradt Nagy-Britanniában.

Nemrég a Fókusz számolt be arról, mennyire megtépázta az elmúlt év a sussexi hercegi pár házasságát:

 h
Fotó: Getty Images

 

#Bulvár#harry herceg#katalin hercegnő#vilmos herceg#meghan markle#évforduló#ii erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk