Bulvár

„Ne Virágra fogd, hogy kiderültek a mocskaid!” – nekiestek a kommentelők a péniszéről képeket küldő magyar DJ-nek

rtl.hurtl.hu

2023. július 25. 10:21

Ponekker Virág énekesnő házassága felbomlott, de hogy ki tehet a botrányról, arról más gondol a félrelépő férj és sok hozzászóló.

Ahogy arról beszámoltunk, véget ért Ponekker Virág énekesnő és Ács Dániel DJ kapcsolata. A Daniel Mike művésznéven futó DJ intim fotókat küldött a nemi szervéről több lánynak is, amiről az énekesnő Instagram-oldalán emlékezett meg egy rejtélyes üzenettel:

Valakinek soha nem adatik meg egy család. Valaki pedig nem becsüli meg. Szavakkal leírhatatlan a fájdalmam. Minden jót neked

– írta a bejegyzéséhez.

Egy az énekesnő pártját fogó kommentelő keményen beleállt Ácsba: 

A nárcizmus tökéletes példája vagy. Dehogy bántál te meg bármit, neked még ez a negatív reklám is testhezálló, hiszen rólad beszélnek. Előadod itt a mártírt álszent módon, nagyon komoly

– írta egy felhasználó, amit Dániel sem hagyott szó nélkül: „Ne zavarjon hogy a Feleségem tette ezt közhírré én pedig erre próbálok reflektálni. Beismertem mindent és vállalom a felelősséget. Nem tudom hogy tudnék tiszteletteljesebben reagálni” – válaszolta a dj.

Ezt a kommentelők nem hagyták annyiban, védelmükbe vették Virágot. Egy felhasználó ezt írta: „Ne Virágra fogd már azt hogy kiderültek a mocskaid. Előbb vagy utóbb úgyis napvilágot látott volna minden bűnöd. Álszent vagy és teszed az áldozatot. Egy csepp férfiasság nincsen benned. Nem utólag kell bánni a dolgokat, hanem gondolkodni kellett volna. Nem érdemled meg a családodat ezt bizonyítottad be. Hányni tudnék tőled. Még egy ilyen nő az életedben már nem lesz! És nem is kívánok neked semmi jót!”

Erre Dániel is visszavágott:

Itt nyugodtan le tudod vezetni a saját traumád. Gyere! Gyűlölködj! Ki kente rá? Szerinted felnőtt dolog két gyereket kitenni annak, hogy mindenféle szenny lap névszerint említse őket? Rám kenheted ezt, mert az én döntésem volt, hogy hibát követek el, de anyaként az ő döntése volt, hogy ennek nyilvánosan kiteszi a gyerekeit

– írta neki a DJ válaszul. Ez persze csak további kommenteket eredményezett: sokan sérelmezték, hogy Ács Dániel a feleségét okolja a botrányért, sokan pedig hozzátették, hogy Virágnak sem kellett volna az Instagramon közzétennie olyan dolgot, ami csak kettejükre tartozik.

Nyitókép: Daniel Nike / Facebook

#Bulvár#megcsalás#szakítás#ponekker virág#válás#komment

Címlapról ajánljuk