Bulvár

Megszólalt a megcsalt magyar énekesnő férje: A társadalom másik fele megdobál, leköp és névtelenül halálosan fenyeget

rtl.hurtl.hu

2023. július 21. 8:57

A férj több nőnek is küldött fotókat az intim testrészéről.

Ponekker Virág énekesnő és férje, a Daniel Nike néven ismert Ács Dániel dj válnak, mert a férj megcsalta a feleségét, mint arról a Blikk is beszámolt.

A lap emlékeztet rá:  Ács Dánielt dj többek között „több lánynak is küldött fotókat az intim testrészéről”. Az egykori párnak két kisfia is született, egyikük két és fél éves, a másik hét hónapos.

„Nagyon sokan aggódtok értem, ami a tetteim tükrében nem igazán megérdemelt, de azért jól esik, főleg, hogy a társadalom másik fele megdobál, leköp és névtelenül halálosan fenyeget. Ez nem sajnáltatás, nyilván ez az, amit valójában megérdemlek. Lehet kamu mártírnak nevezni, de továbbra is vállalom a felelősséget a gerinctelenségemmel kapcsolatban” – idézi a Blikk Ács bejegyzését.

„Szóval a sok kérdésre reagálva, muszáj vagyok elmondani, hogy mivel nem a hagyományos családmodell szerint neveltük a gyerekeinket, és apa létemre az átlagosnál jóval több időt tölthettem velük a feleségem sikeres munkájának köszönhetően, így ez az időszak most triplán nehéz mindenkinek. Tegnap reggeltől estig velük lehettem, amiért nagyon hálás vagyok Virágnak, mert nagyon sokat töltődtem” – folytatta a dj.

„Semmi nem lebeg a szemem előtt, csakis az, hogy újra a Manóimmal lehessek, és addig fogok türelmesen várni, amíg újra lehetőségem nem nyílik erre. Természetesen nem mondom, hogy nem kavarognak folyamatosan a negatív impulzusok bennem, de a legjobban az fáj, amit a feleségem miattam érez. Annál nincs emésztőbb érzés. Egy szó, mint száz: bűnhődök és még fogok is jó darabig. Aki akar, támadhat nyugodtan, mert most bármit elbírok, úgyis van nagyobb bajom” – tette hozzá.

Ponekker Virág Instagram-oldalán úgy fogalmazott:

Valakinek soha nem adatik meg egy család. Valaki pedig nem becsüli meg. Szavakkal leírhatatlan a fájdalmam. Minden jót neked.

#Bulvár#megcsal#megcsalás#szakítás#ponekker virág#válás

Címlapról ajánljuk