Bulvár

Igazán fura nevet adna gyereküknek Travis Barker, de Kourtney Kardashian úgysem engedi

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 14:15

Nem véletlenül.

Kourtney Kardashian és Travis Barker néhány hete jelentették be, hogy első közös gyerekük fiú lesz. A baba nevével kapcsolatban már felröppentek pletykák, és egyes rajongók, Travis egy korábbi kijelentése alapján, úgy vélték, hogy a születendő gyermekük neve Elvis lesz. Bár a pár még nem osztotta meg, hogy minek fogják hívni a kisfiukat, Travis egy interjúban elárulta, hogy ha rajta múlna, akkor mi lenne a kicsi neve – szúrta ki a Page Six.

A Rocky 13 tetszik

– árulta el Travis a Complex interjújában a lányának, Alabamának, majd miután a lánya megrökönyödve elmondta, hogy rettenetesnek tartja az ötletet, Travis meg is indokolta a választását: 

Mostanában ez jár a fejemben. Tudom, hogy rossz. Rocky George volt a Suicidal Tendencies gitárosa, a 13 pedig minden idők legjobb száma

– mondta, majd hozzátette, hogy a Rocky című film pedig minden idők legjobb boxolós filmje. 

@complex "That's just this name that's been going through my head." 😂 #GOATTalk #GOATBabyName #TravisBarker #AlabamaBarker ♬ original sound - Complex


Az biztos, hogy bármilyen nevet is választanak végül, illeszkedni fog a családjukban már-már hagyománnyá vált nem hétköznapi nevekhez. A páros azt is extrém módon jelentette be, hogy gyereket várnak: Travis egyik koncertjén Kourtney egy hatalmas transzparensen tudatta a világgal:


Nyitókép: Presley Ann / Getty Images / GQ

#Bulvár#travis barker#kourtney kardashian#terhesség#gyerek#név

Címlapról ajánljuk