Bulvár

Luxusholmikban mondta ki a boldogító igent Palvin Barbara magyarországi esküvőjén

Dévai LászlóDévai László

2023. július 19. 6:59

A Tiffany, a Jimmy Choo és Vivienne Westwood termékei tették még szebbé a menyasszonyt.

Palvin Barbara szupermodell és Dylan Sprouse Magyarországon kötötte össze az életét, korábban az rtl.hu is megírta, hogy Palvint a menyasszonyi ruhájában fotózták le egy Budapesthez közeli településen, majd később már fotókat is láthattunk az ünnepélyről.

Akárhogy is, a Vogue Instagramja most lerántotta a leplet arról, hogy pontos milyen márkák ruháit, cipőit, ékszereit viselték Palvinék az esküvőjükön. A bejegyzésből kiderül, hogy a jeles alkalmon képviseltette magát a főként ékszereket gyártó Tiffany & Co., a Jimmy Choo cipős cég és a Vivienne Westwood divatház is.

A poszt szerint Palvin „valami időtlen klasszikust” szeretett volna viselni a ceremónián, ezért esett a választás Vivienne Westwoodra, egy egyedi kreációt választott a divatháztól. A cipőt a Jimmy Choo szolgáltatta, minden ruhához egyedi lábbeli járt, az esküvőn egyébként három ruhát viselt a modell.

Az ékszerekről pedig a Tiffany & Co. gondoskodott, az egyedi ékszerek készítésekor a kilencvenes évekből inspirálódtak.


Palvin Barbara 18 évesen, feltörekvő modellként beszélt az RTL-nek a jövőjéről:


Nyitókép: Palvin Barbara modell a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. szeptember 2-án. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. – Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari.

 

#Bulvár#palvin barbara#dylan sprouse#esküvő#magyarország#tiffany & co.#Jimmy Choo#vivienne westwood

Címlapról ajánljuk