Bulvár

Rácz Jenő bealudt buddhista tanító édesapja meditációján

rtl.hurtl.hu

2023. július 6. 10:15

Jenő a mai napig minden fontos döntése előtt kikéri apja tanácsát.

Rácz Jenő és édesapja között nagyon szoros a kapcsolat, annak ellenére, hogy volt az életükben egy olyan periódus, amikor szinte alig tudtak beszélni. Ekkor Jenő külföldön élt, és az időeltolódás miatt még telefonálni is nehezen tudtak, azonban amióta a sztárséf hazaköltözött Magyarországra, ismét napi szinten beszélnek – árulták el a Story magazinnak.

Édesapjához hasonlóan Jenő is rengeteget dolgozik, azonban tanulva apja hibáiból ő igyekszik így is minél több időt tölteni a feleségével Dórival és kislányukkal, Kamillával:

Bárhogy alakult is, nem különösebben éreztem édesapám hiányát. Én annyi szeretetet kaptam tőle, ami mindenért kárpótolt. A mi kapcsolatunk a mai napig rendkívül szeretetteljes. A szeretlek szó is gyakran hagyja el a szánkat

– mesélte Jenő. Elárulta, hogy minden fontos döntése előtt kikéri az apja véleményét, és ha új menüt tervez az éttermébe, akkor mindig megkóstoltatja vele.

Jenő apukája, akit egyébként szintén Rácz Jenőnek hívnak, közel húsz éve dolgozik lelki tanácsadóként, tart különféle terápiákat és elvonulásokat, valamint pszichodráma csoportjai is vannak.

Egy-egy meditációján én is részt vettem. Mondjuk bele is aludtam

– mesélte nevetve az ifjabb Rácz Jenő, és hozzátette, hogy egyébként nagyon ritkán van köztük nézeteltérés, és azokon is hamar túl szoktak jutni.

Hol ő nyel egyet, hol én, ezzel sikerül fenntartani a békét

– zárta mosolyogva a sztárséf.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kapcsolatáról Dóri árult el többet extra videónkban, amiből az is kiderül, hogy Jenő hogyan engeszteli ki a feleségét, ha esetleg összekapnak:


Nyitókép: RTL 

#Bulvár#buddhista#rácz jenő#meditáció#alvás#tanítás#apa#kapcsolat

Címlapról ajánljuk