Bulvár

Gallusz Niki és Laura 13 év után szakítottak, de Nikinek van egy új, bimbódzó kapcsolata

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 28. 9:51

A színésznő lassan kezdi feldolgozni szakítását barátnőjével, jelenleg egy pasival randizik.

Új párkapcsolatáról is beszélt a Nők Lapjának Gallusz Niki, aki elmondta, hogy a barátnőjével való szakítása után most egy férfival ismerkedik, írja a Blikk.

Gallusz Niki és Bártfai Laura kapcsolata majd 13 évig tartott, a színésznő és a fotográfus márciusban döntöttek úgy, hogy külön folytatják. A pár barátsággal vált el, a szakítás nem árulás vagy megcsalás miatt következett be:

Egy gyerekkori érzelmi hiány mentén kapaszkodtunk össze, és a mai napig közel állunk egymáshoz. Számunkra az érzelmi intimitás volt fontos. Amikor elváltunk egymástól, mert az eltérő biológiai óránk teljesen ellehetetlenítette az együttélést – én bagoly vagyok, ő meg korán kelő típus, egymás idegeire mentünk –, még sokáig verejtékben úszva riadtam fel éjszakánként

– mondta Gallusz Niki a Nők Lapjának, elárulva azt is, hogy neki is és Laurának is van már egy másik kezdődő kapcsolata:

Nekem egy férfival. De az biztos, hogy pasiban is az érzékeny és intelligens típus jön be, aki nem azzal intéz el egy színházi előadást, hogy jó volt, csak a hangosítás kicsit gyenge, hanem alaposan kielemzi a látottakat.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#gallusz niki#gallusz nikolett#bártfai laura#szakítás#kapcsolat

Címlapról ajánljuk