Bulvár

Marics Peti elárulta, mivel diagnosztizálták

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 10:21

Le kell mondani a ValMar koncertjeit.

A ValMar múlt heti Budapest Parkos koncertje egy színpadi balesettel indult, Marics Peti ugyanis az első dal közben egy szerencsétlen ugrásnak köszönhetően a földön találta magát. Az énekes rosszul érkezett, megsérült a lába, ami után már nem tudott ráállni. Marics ennek ellenére ülve ugyan, de végignyomta a show-t zenésztársával, Valkusz Milánnal.

Marics Peti a koncert óta most először nyilatkozott hosszabban állapotáról és arról, hogy mi lesz a soron következő ValMar koncertekkel:  

A hirtelen bekapott 4 góltól kicsit megzavarodtunk. Háát, nem így terveztük. Na de nagyon sokan írtatok és aggódtok értem, amiért repkednek a csókok nektek! Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatás. Lett egy bokatörés, szerencsére nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos, illetve bokaszalag is szakadt. Még jó egy hét fekvő gipsz (így sajnos ezen a héten még nem tudok menni fellépésekre), de jövőhét kedden kapok járógipszet, és onnantól folytatjuk a nyarat. Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém!

– írta rajongóinak az énekes.

 

Mit él át egy sztár, amikor ezrek előtt elesik, de a show-nak mennie kell tovább? Ennek járt utána a Fókusz, ugyanis nem Marics Peti esete volt az első, amikor valaki törött végtaggal csinált végig egy Budapest Parkos koncertet:


Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#ValMar#Marics Peti#bokatörés#koncert

Címlapról ajánljuk