Bulvár

„Igazi kanszag volt a bérleményben” – Marics Peti miatt költözött el Valkusz Milán barátnője?

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 12:58

Valkusz Milán barátnője nehezen viselte a ValMar zenekar népszerűségét és az ostromló tinilányokat, ráadásul az sem segített a helyzeten, hogy Marics Peti visszaköltözött a közös albérletükbe.

A ValMar duó tagjai 11 éve legjobb barátok, ráadásul sokáig együtt is laktak. Miután Marics Peti és Tóth Andi szakítottak, a szinglivé vált énekes visszaköltözött a közös albérletükbe, ahol akkor már Milán élt a kedvesével, Petrával. 

Peti költözése után a srácok ismét belevetették magukat az éjszakába, és Milán állítólag többször is egyedül hagyta otthon a barátnőjét. Petra egyre elhanyagoltabban érezte magát, ráadásul a ValMar-rajongók nyomulását is nehezen viselte. Amikor Peti a Budapest Park-beli koncertjükön eltörte a lábát, még nagyobb szüksége lett Milán segítségére, és ez volt az a pont, amikor Petra teljesen besokallt – legalábbis a Bors információja szerint. A lap úgy tudja, a kétségbeesett lány már el is költözött a ValMar-srácoktól.

Curtis és Kabát Peti nemrég meglátogatták a lábadozó énekest. Az Instagramon megosztott videón jól látszik, hogy a lakásban nyoma sincs gondos női kezeknek, Kabát pedig egy kommentben árulta el a véleményét:

igazi kanszag volt a bérleményben.


Hozzászólna? 

Nyitókép: Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#Marics Peti#valkusz milán#barátnő#szakítás

Címlapról ajánljuk