Bulvár

Kiderült, hogy milyen sérülést szenvedett Marics Peti – hetekbe telhet míg felépül

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 12:57

A Valmar csütörtök esti Budapest Parkos koncertjén történt a baleset. A fellépés után kórházba került Marics Peti, ahol megállapították, hogy nemcsak a lába tört el, de ínszalagszakadása is van.

Csütörtök este a Budapest Parkban koncertezett a Valmar, a fellépés egy pontján a popduó egyik énekese, Marics Peti azonban a földre esett egy balul elsült ugrás következtében. Petit ezután tolókocsival vitték le a színpadról, majd visszatért, és bár ülve, de végigénekelte a koncertet.

Emberfeletti teljesítmény volt Marics Peti részéről, hogy a fájdalmas sérülése ellenére hősiesen végignyomta a koncertet

– nyilatkozta a Budapest Park az Indexnek.


Marics Petit a fellépés után kórházba vitték, hogy kiderüljön, milyen sérülést szenvedett az énekes az este folyamán. Marics ezután egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben tájékoztatta követőit:

Na lájti törés meg szaki, de túléljük. Köszi az üzeneteket meg az aggódást

– írta a sztoriban az énekes, akinek a csonttörés mellett ínszalagszakadás is nehezíti a járását.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Valmar további koncertjeinek mi lesz a sorsa, hisz még legalább kilenc fellépésük lesz nyáron, a Budapest Parkban látottak alapján azonban nagy valószínűséggel nem halasztják el egyiket sem.

Marics Petit nemrég hírbe hozták Kovács Gyopárral, aki a Reggeliben reagált a pletykákra:


Nyitókép: Lakatos Péter / MTI

#Bulvár#Marics Peti#ValMar#koncert#sérülés#lábtörés#gipsz#kórház

Címlapról ajánljuk