Bulvár

33 évesen lett nagymama egy brit nő

rtl.hurtl.hu

2023. június 20. 13:38

Először nagyon mérges volt a lányára, de aztán megenyhült.

Ruth Clayton 33 éves, de már nagymamának mondhatja magát, vezeti fel a fiatalon teherbe eső lánya mellett kiálló nő történetét a Mirror. Ruth elmondása szerint mikor megtudta, hogy a lánya babát vár, teljes mellszélességgel kiállt mellette és annak meg külön örül, hogy már ilyen fiatalon nagymamának mondhatja magát.

33 évesként nagymama vagyok, ami azt jelenti, hogy még rengeteg időt tölthetek velük. Nagyon szerencsésnek érzem magam

– mondta Ruth Clayton.

Ruth azt is elmesélte, hogy mikor 14 éves korában megtudta, hogy várandós, egyből az abortuszra gondolt, de végül meggondolta magát és megtartotta a kicsit. Állítása szerint ettől még ugyanúgy le tudott érettségizni, sőt még egyetemre is járt.

Ruth lánya, Rose 17 évesen azzal állított haza, hogy terhes. A nő beismerte, hogy először haragudott a diákjára. Az anyuka aztán lehiggadt, átgondolta a helyzetet és a lánya mellé állt. Ma már úgy gondolja, hogy a lehető legjobb dolog, ami Rose-zal történt, az a terhesség.

Az anya végig a lány mellett állt a kilenc hónap alatt, mikor megszületett a baba, akit Corának hívnak, a fiatal nagymama elsírta magát. Cora egészséges és rendben fejlődik, a nagymama pedig sokat segít a lányának, tanácsokat ad neki, hogy hogyan szervezze meg a teendőit, hogy mindenre maradjon ideje.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#nagymama#ruth clayton#egyesült királyság#fiatal

Címlapról ajánljuk