Bulvár

Egyre több koncertjét törlik a színpadon szexelő énekesnőnek

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 15:39

Vajon miért?

Ismét törölték egy koncertjét MC Pipokinha brazil énekesnőnek, akinek mérföldkövei között a nyilvános, színpadi orális szex mellett mellbimbóinak macskákkal történő nyalogatásai is megjelent, írja a Daily Star.

Először egy Curitiba városában található klub döntött úgy, hogy lefújja a show-t, amelyet május 20-án tartottak volna. A lap szerint azért döntöttek így, mert a hatóságok nyomást gyakoroltak rájuk. Most pedig egy másik hely is törölt egy koncertet, szintén a hatóságokkal együttműködve.

Hiába szabtak 18-as korhatárt a fellépéseken, a gyermek- és fiatalkorú áldozatok védelmével foglalkozó hatóság fordult bírósághoz a koncertek törlése érdekében. Egy curitibai képviselő, Tito Barichello azzal is fenyegetőzött, hogy letartóztattatja a művésznőt, ha „pornográf” koncertet ad.

Az egyik fellépésén, amit az országban adott, orális szexet gyakorolt a színpadon tinédzserek és gyerekek előtt. Az egész előadás koreográfiája a szexuális kapcsolatokra épül egynél több emberrel, olyan módon, ami felbecsülhetetlen kárt tesz a közönségben 

– mondta a politikus. Megemlékezett annak abszurditásáról is, hogy MC Pipokinha egy macskával nyalatta meg a mellét, és arra hivatkozott, hogy a büntető törvénykönyv tiltja a nyilvános helyen előadott obszcén cselekményeket.

Polgári nevén Doroth Helena de Sousa Alves életútjáról itt írunk hosszabban, de azt a botrányát is megénekeltük, amikor terhességi tesztet kellett csinálnia, miután pornóvideót forgatott a Brazíliában ismert kollégájával, MC Lannel.

Ezt is ajánljuk:
A színpadon orálisan kielégített énekesnő egy ma született bárány a zenetörténelem legnagyobb botrányhőseihez képest

Nyitókép: pihrainha / Instagram

#Bulvár#színpad#szex#rapper#énekesnő#brazil#koncert#törlés

Címlapról ajánljuk