Bulvár

„Legbelül ezt a döntést már rég meghoztam” – Schumacher Vanda elhagyta az országot

rtl.hurtl.hu

2023. április 3. 11:44

Úgy volt, hogy nem egyedül utazik, de aztán kiderült, hogy mégis. Kicsit beparázott, de belevágott. Egyelőre nincs munkája új lakóhelyén.

Schumacher Vanda Instagram-oldalán erősítette meg, hogy valóban elhagyta az országot, és egy ideig Los Angelesben tervez élni. A műsorvezetőnő elárulta, hogy nem konkrét céllal vágott neki az útnak:

 

🏙️ New Home 🏙️

Mint ahogy a sztorikból/ tiktok vidikből kiderült, egy ideig LA-ben leszek.

Pedig nem akartam elmenni. Úgy foglaltam jegyet, hogy nem tudtam elképzelni, hogy megyek. Másfél hétig nézegettem az összepakolt bőröndöket és mondogattam magamnak, hogy na majd holnap, majd holnap, mert valahol nem akartam rávenni magam, hogy elmenjek. Az elején úgy volt, hogy nem egyedül utazom, viszont amikor kiderült, hogy mégis, őszintén, egy kicsit rápatáztam. A másik, hogy az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy 😅 Na persze nem mintha tiktokos lifecoach-ok tanácsai alapján élném az életem (de).

Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam.

– írta a bejegyzéséhez, amiben azt is kifejtette, hogy nincs még kint munkája, de bízik benne, hogy az univerzum meghálálja majd a bátorságát.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#schumacher vanda#los angeles#költözés#munka#döntés

Címlapról ajánljuk