Bulvár

„Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek” – Hajdú Péter visszavágott Kajdi Csabának

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 13:32

A műsorvezető azt állítja, meg sem kereste Cylát.

Az rtl.hu-n is megírtuk korábban, hogy Kajdi Csaba kikosarazta Hajdú Pétert, aki állítólag meghívta őt Frizbi című műsorába. „Nem szeretnék veled beszélgetni, drága, arany gyermekem” – fogalmazott Instagram-történetében Cyla, akinél az verte ki a biztosítékot, hogy Hajdú a Lakatos Márkkal készült interjúban „kizárólag ezzel a meleg kérdéssel tudott foglalkozni, ami teljesen érthetetlen, mert Manyi egy szuper intelligens csávó, iszonyú művelt, bármiről lehet vele beszélgetni, de ő vele csak a b*ziskodásról..”

Most a februárban kórházba került Hajdú Péter is megszólalt, aki szerint „nem ártott volna, ha Kajdi Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült interjút, mert akkor láthatta volna, hogy Márk esetében a melegség ugyan szóba került, de az 1 órás interjú témája maga Lakatos Márk volt.”

Legalább most megtudtam, hogy dolgoznak a szerkesztőim😊👍🏻 Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is. Nem vonom kétségbe és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek. Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk

– írta Instagram posztjában a műsorvezető.


Nyitókép: Hajdú Péter a Gyertek át! című műsorban / RTL

#Bulvár#hajdú péter#kajdi csaba#frizbi#homoszexualitás

Címlapról ajánljuk