Bulvár

Döbbenetes vallomás: egy hajléktalan nővel randizik a népszerű magyar TikTok-sztár

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 13:57

Már több mint 1,2 millióan látták az erről szóló videóját.

Egy hajléktalan nővel jött össze Menyhárt Dávid TikTok-sztár, aki a fedél nélkül élők helyzetének javítása miatt lett ismert. Bejelentéséről készült kisfilmet már több, mint 1,2 millió megtekintették és a kommentek többsége támogató, pozitív, aminek a fiatal srác nagyon örül a Ripost szerint.

„Természetesen nem azért lettünk egy pár, hogy jobb marketingje legyen a videóimnak, ez is csak olyan volt, mint a legtöbb kapcsolat, két ember találkozott és szimpatikusak lettek egymásnak” – mondta el a helyzetről a fiatal.

„Sokan vádolják őt azzal ismeretlenül, hogy a pénzemért, a jobb körülményekért és minden más előnyért van velem. Ez már azért sem igaz, mert szinte sosem engedi, hogy helyette fizessek, általában felezzük a számlát” – tette hozzá. Arról is beszélt, hogy a nő nem ápolatlan, „sőt sminkeli is magát”.

Már egy hónapja jöttek össze, és hamarosan a szüleinek is szeretné bemutatni őket. Az első számú terv, hogy munkát szerezzenek a cukrász végzettségű lánynak, akit korábban azért küldték el a munkahelyéről, mert megtudták, hogy hajléktalan és szállón lakik.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#tiktok#hajléktalan#párkapcsolat#cukrász

Címlapról ajánljuk