Bulvár

Alekosz Galambos Lajosra akart vadászni a Vértesben

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 19:36

Trükkösivánt alkalmazva akarta elkapni Alekosz a trombitást.

Galambos Lajos börtönbevonulós, illetve nem vonulós kálváriáját Alekosz is lekövette, és természetesen a Facebookon kommentálta az elmúlt egy napban a fejleményeket.

Galambos Lajost 2022 decemberében jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre ítélték, aminek megkezdése szerdán lett volna esedékes. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a zenész-előadóművész nem jelent meg a kecskeméti börtönnél, ahol a büntetését tölti majd, hanem 150 kilométerre a helyszíntől, a Vértesben egy erdő szélén fotózták le.

Alekosz először azt követelte, hogy „fogják má meg ezt az embert! Tökölre vigyék! vagy szegedre. Csak ne kecskemétre; abba az üdülőbe. Há mit képzel ez! Közönséges csaló, bűnöző, azt parádézik milliókért a műsorokban. Döbbenet! Fogják végre meg a vadat! Legyen már vége.”


A következő posztjában már ultimátumot intézett a trombitás felé: azt írta, ma 18.00-ig ad neki időt, hogy feladhassa magát. „Vágják rögtön a büntetőbe!! Hat hétre. Máskülönben este utána indulok. Trükkösivánt alkalmazva (ez egy harci tengeralattjárós trükk volt, hogy a szonár hátrafelé is képes legyen „látni”) vizsgálom át tüzetesen a vértest, elfogom az űzöttvadat”. 

Amikor eljött a 6 óra, Alekosznak csalódnia kellett, mert megtudta, Galambos Lajos halasztást kapott.

Nyitókép: Reggeli.

#Bulvár#alekosz#galambos lajos#vadászat#vértes

Címlapról ajánljuk