Bulvár

Alekosz nem adja fel, most Schumacher Vandát hívta randira

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 14:23

A meghívásra egyelőre még nem érkezett reakció.

Schumacher Vanda Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy egy rejtélyes idegen virágot küldött neki. A gesztusnak nagyon örült, azonban az nem derült ki, hogy kitől érkezett a csokor. A ValóVilág műsorvezetője viccesen megemlítette, hogy reméli, hogy nem Nagy Alekosztól származik a virág. Alekosz válaszára nem kellett sokat várni, a volt villalakó Facebook oldalán fejtette ki Vanda iránti csodálatát:

 

„𝗞𝗘𝗗𝗩𝗘𝗦 𝗩𝗔𝗡𝗗𝗔.
💎❤️💎
Ez itt nem szerelmeslevél. Hallottam, hogy valakitől csokrot kaptál, és azt is, hogy reméled, nem tőlem. Noha nemrég egy interjúban önként jelentkeztél a kezdeményezésemért, most mégis elutasítanád. Igen, értelek. Sajnos, nem tudtam előbb jönni.
💎❤️💎
Magyar halászokkal hadakoztam megakartak verni. Jól vagyok, nincs semmi bajom. Úgy néz ki, hogy most már kellően oda tudok koncentrálni Terád. Kérlek, ne haragudj, amiért ezidáig várattalak. Ismertettem okait. Köszönöm a türelmedet.
💎❤️💎
Amúgy pedig én kifejezetten vonzónak tartom a női hisztit, neked jól áll. A szépséged után, karaktered éppen ezen eleme tett téged vonzóvá számomra. Színes vagy, fantáziadús vagy, ösztönös is vagy, meghódítanivaló is vagy, magyarul nőies vagy.
💎❤️💎
Ráérsz szombat este?”

– zárta Alekosz a sorait egy jövőbeli találkozó kilátásba helyezésével.

Schumacher Vanda egyelőre nem reagált a meghívásra. Nem úgy, mint Béres Anett, akit szintén randira hívott Alekosz, de nem lett jó vége a próbálkozásnak.


A horgászokkal kiprovokált konfliktusról Alekosz a Fókuszban számolt be:


Nyitókép: RTL Sajtóklub, Reggeli

#Bulvár#Nagy Alekosz#schumacher vanda#meghívás#virágcsokor

Címlapról ajánljuk