Bulvár

Molnár Gusztávról videó készült, ahogy letolt nadrággal, négykézláb mászkált részegen egy négysávos út közepén

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 5:56

Fazekas Vivien megdöbbentő részleteket árult el arról, milyen volt az alkoholproblémáktól szenvedő színésszel folytatott házassága. 

Fazekas Vivien a poklot poklát élte meg Molnár Gusztáv mellett házasságuk utolsó másfél évében: a színész megütötte, volt, hogy hentesbárddal indult meg felé, az autóban mellette akarta felvágni az ereit, és Vivien elmondása szerint arról is férje tehetett, hogy a terhessége 12. hetében elveszítette kisbabáját – írta a Blikk. Vivien Hajdú Péter műsorában beszélt kapcsolatáról. Az interjú péntektől látható, de a lap pár részletet előzetes közölt.

Fazekas Vivien elmondása szerint Molnár egyik részeg őrjöngése közben döntötte el, hogy végleg elhagyja, és amikor pakolni kezdett, a színész megütötte. Rendőrök és mentők is érkeztek, de Vivien végül nem tett feljelentést.

Aznap este rosszul lettem, elment a babánk. Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen.

mondta Vivien. Hozzátette, volt, hogy Molnár az autóban mellette akarta felvágni az ereit egy kupakkal a Hungária körúton, Vivien elmesélte:

Felkerült az internetre egy videó, hogy letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén négykézláb mászkál részegen. Szerencsére leszedettük.

A Blikknek Vivien elmondta, Molnár többször is megfenyegette, és volt, hogy egy hentesbárddal indult meg felé.

Több videót is készítettem, mert utólag mindig azt mondta, nem emlékszik. Megmutattam neki, mit művelt.

Molnár Gusztáv tavaly november óta egy újabb rehabilitációs intézetben szakemberek segítségével próbálja szenvedélybetegségét legyőzni. Vivien végül beadta a válókeresetet, és Fókusznak november közepén elmondta, június óta csak a családjaikon keresztül tartja a kapcsolatot Gusztival, akivel  szívesen találkozna, miután kijön az elvonóról, hogy átbeszéljék min és hol csúszott el a kapcsolatuk, és elbúcsúzzon tőle.


Molnár Gusztáv gyermekének anyja, Ildikó augusztusban arról beszélt a Fókusznak, hogy a színész részegen bántalmazta a kisfiát, eljárás is indult az ügyben.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#válás#gyerek#vetélés#bántalmazás#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk