Bulvár

Fotókon láthatjuk az alkoholelvonón lévő Molnár Gusztávot – megváltozott

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. január 24. 6:28

A komlói rehabilitációs intézmény csapata nemrég focikupán vett részt, és két csoportképen is feltűnik a színész.

Friss fotók készültek a tavaly novemberben elvonóra vonult Molnár Gusztávról, vette észre a Blikk. A fotókon az alkoholista színész másképp fest, mint korábban úgy tűnik, sikerült felszednie pár kilót.

A színész jelenleg Komlón él a Leo Amici 2002 Alapítvány rehabilitációs intézményében, aminek csapata a hétvégén részt vett a városban tartott teremfociversenyen. A Facebookra feltett fotók közül kettőn is felbukkan a színész:


Molnár Gusztáv hosszú, hónapokig tartó zűrös időszak végén került be a komlói bentlakásos intézetbe, hogy ott győzze le alkoholfüggőségét. Volt felesége, Fazekas Vivien nemrég megdöbbentő részleteket árult el utolsó közös hónapjaikról, elmondta például, hogy amikor a színész egyik részeg őrjöngése közepette el akarta őt hagyni, Molnár megütötte őt. Fazekas úgy gondolja, amiatt veszítette el a kisbabájukat, amit a terhessége 12 hetében a színész mellett átélt.

Monár Gusztáv kezelése előreláthatóan legalább egy évig tart, az elvonókúra során az alkoholbetegek csoport-, munka-, sport-, illetve színházterápián vesznek részt.

#Bulvár#molnár gusztáv#elvonókúra#komló

Címlapról ajánljuk