Bulvár

Lövöldözésbe torkollott egy családi Monopoly-parti az Egyesült Államokban

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 5:40

A jobb helyeken is képesek összeveszni társasjátékozás közben. 

A Monopoly társasjáték sokszor robbant ki családi vitákat, ami természetes, tekintve, hogy a klasszikus táblajáték hatására azokban is felébred a versenyszellem, akik egyébként a mindennapokban szeretik egymást.

Amerikában ez a vita addig fajult, hogy a tulsai rendőrség szombat este letartóztatott egy férfit, aki fegyvert rántott játék közben, írja az ABC News.

A járőröket este fél 7 magasságában lövések miatt riasztották. A bejelentő a mostohatestvéreként azonosította a gyanúsítottat, John Armstrongot. A telefonáló azt mondta a diszpécsernek, hogy a férfi üldözi őt és az apját, valamint lövéseket is adott le rájuk a fegyverével. A helyszínre érő rendőrök Armstrongot lefegyverezték, majd őrizetbe vették.

A nyomozati anyagból kiderült, hogy a családtagok ittas állapotban kezdtek el társasjátékozni, a játék hevében szóváltás alakult aki, aminek következtében Armstrong rátámadt a mostohatestvérére és az apjára. A lakásban egy ideig csak dulakodtak, a bútorokat is felborították. Armstrong akkor rántott fegyvert, amikor a dulakodás közben egy késsel megvágták a kezét.

A férfi a rendőröknek azzal védekezett, hogy csak földre adott le figyelmeztető lövéseket.

Armstrongot végül letartóztatták és egy Tulsa megyei büntetésvégrehajtási intézetbe vitték. A férfit garázdasággal és veszélyeztetéssel vádolhatják meg.

Nyitókép: Pixabay

#Bulvár#monopoly#Játék#lövöldözés#fegyver

Címlapról ajánljuk