Életmód

A TikTokon dühöngött egy anyuka, mert a kilenc hónapos kisfiának vett játék Móricka újságba való vicceket kezdett mesélni

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 16:18

Ábécés dalok helyett.

Tom azt mondja a barátjának, hogy a munkahelyén tízezer ember van alatta. „Ó, biztos egy vállalat vezérigazgatója vagy!” – feleli a barát. „Nem, füvet nyírok a temetőben!” – mondja Tom.

Egy dühös anyuka a TikTokon számolt be arról, hogy mondókák és gyerekdalok helyett ilyen vicceket mesél az a babajáték, amit kilenchónapos kisfia a nagyanyjától kapott karácsonyra. A japán cég által gyártott, színes, gombokkal ellátott elemes játékot egy Walmart-áruházban vette a nagymama.

Az anyuka, Ashley Lynn elmondta, hogy belerakta az elemeket a játékba, majd odaadta kisfiának, aki boldogan játszani kezdett vele. A nő azonban egyszer csak arra kapta fel a fejét, hogy a babajáték autós lövöldözésről beszél.

Sosem találod ki, mi ad ki ilyen hangot: klip-klop, klip-klop, bumm, bumm! … Egy amish autós lövöldözés!

– mondta a játékszer. Az anyuka a TikTokon is demonstrálta az eszközt.

Hány katolikus pap kell egy égő betekeréséhez? Kettő. Az egyik teker, a másiknak pedig meggyónja.

A döbbent anyuka szerint aligha valók ezek a viccek kisgyerekeknek, ezért magyarázatot kért a gyártótól és a forgalmazótól is.


A New York Post szerint a játékot az interneten csecsemőknek és kisgyerekeknek ajánlják, azzal az ígérettel, hogy ábécés dalokat, nekik való történeteket, zenéket és hangeffektusokat csalogathatnak elő belőle, a színes gombok, számok segítenek képességeik fejlesztésében. Ashley Lynn végül emailben kereste meg a gyártót, ami azt válaszolta, hogy vizsgálatot indítottak és felfüggesztik a termék árusítását. A játék már valóban nem érhető el az internetes áruházakban.

#Életmód#Játék#baba#vicc

Címlapról ajánljuk