Bulvár

Majoros Hajnalka Majkáról: Nem visszük túlzásba a kommunikációt, én régen ezt borzasztóan sajnáltam

rtl.hurtl.hu

2022. november 15. 8:17

A modell egyebek mellett elmondta, hogy mi fogta meg őt a rapperben.

A 24.hu vette észre, hogy Palik Lászlóék YouTube-csatornáján vendégeskedett Majoros Hajnalka, Majka felesége. A modell egyebek mellett elmondta, hogy mi fogta meg őt a rapperben.

Nekem külsőleg ő egy helyes pali, lehet, ő ezt nem egészen így gondolja: nekem fontos, hogy tök szabályos az orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, egyébként mindenből van belőle egy kicsi.

Beszélt arról, hogy kapcsolatukban eleinte neki szüksége lett volna arra, hogy többször beszélgessenek.

Nem visszük túlzásba a kommunikációt, én régen ezt borzasztóan sajnáltam, most már úgy vagyok vele, hogy 12 éve vagyunk együtt, és nagyon jól tudom azt, hogy mikor kell neki hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, amikor azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, és igazából ezt beszéld meg légy szíves a barátnőddel

– fogalmazott, majd hozzátette: az elején össze kellett raknia fejben, hogy „van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és ő nem akar a legjobb barátom lenni, mégis teljes értékű társam lesz. Ez idő volt. Mindent megbeszélünk, de nem beszélünk borzasztó sokat, hosszasan.”


Nyitókép: Palikék Világa by Manna / YouTube

#Bulvár#majoros hajnalka#dundika#majka#kommunikáció

Címlapról ajánljuk