Bulvár

Berki Krisztián édesanyja nem akarja, hogy Mazsi megtartsa fia nevét, „ha új ura van”

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 6:28

Júlia asszony beleolvasott a kommentekbe, menye helyében szégyellné magát.

Ahogyan korábban megírtuk, jelentős lépéseket tervez Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye, aki emellett megtartja elhunyt férje vezetéknevét. Arról is beszélt, hogy újra szerelmes.

A Blikk megkérdezte erről az üzletember édesanyját, aki nem helyesli menye döntését. Júlia asszony a lapnak úgy fogalmazott:  Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam.

Hozzátette: már nem szeretne Mazsival hadakozni, de felháborítja, hogy menye talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fia nevét. Az asszony unokája miatt nem szeretne rossz viszonyt ápolni Mazsival, noha köztudott, hogy az utóbbi időben a gyászoló édesanya és Berki özvegyének viszonya igencsak megromlott.

Berki Krisztián édesanyja elmondta: „Most hétvégén is voltam meglátogatni a kicsi Emmát, de Mazsival nem találkoztam, mert nagyon elfoglalt, a bébiszitter hozta le a kicsit, hogy láthassam.” Így fia síremlékéről sem tudott egyeztetni az özveggyel. 

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#berki krisztián#Berki Mazsi#név#gyász

Címlapról ajánljuk