Bulvár

Egyre több dolog derül ki Adam Levine-ről, aki szerint a monogámia nincs a férfiak genetikájában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 16:41

A playboyként elhíresült énekest újabb nők vádolták meg hűtlenséggel.

A napokban a Maroon 5 énekesét több nő is megvádolta azzal, hogy pikáns üzeneteket küldött nekik, annak ellenére, hogy évek óta házasságban él. Levine tagadta, hogy megcsalta volna a feleségét, de azt elismerte, hogy átlépett egy határt, amikor Sumner Stroh Instagram modellel flörtölt. Azóta még 3 nő vádolta meg hűtlenséggel – írja a Daily Mail.

Levine-től nem áll távol a nőfaló életmód: egy 2009-es Cosmopolitan interjúban elismerte, hogy szerinte a monogámia nem természetes a férfiak számára az ösztöneik miatt.

Az emberek hűtlenek. Én is voltam hűtlen. És tudod mit? Nincs rosszabb érzés annál, mint amikor megcsalsz valakit.


Levine ezek szerint nem hallgatott a bűntudatára, ugyanis az őt vádló nők szerint a házassága alatt küldözgetett nekik félreérthető üzeneteket. Az énekest a volt jógaoktatója vádolta meg azzal, hogy először flörtölt vele, majd amikor a lány akkori barátja féltékeny lett és eltörte a lány csuklóját, eltávolíttatta a közelgő turnéja stábjából.

Meztelenül akarom veled tölteni a napot.

– írta Levine a jógaoktatónak. Majd egy interjúban elismerte, hogy nem csak a jótékony egészségügyi hatásai miatt választotta ezt a mozgásformát: „Legyünk őszinték, csak azért jógázok, mert az órák mindig tele vannak gyönyörű nőkkel” – mondta az énekes akkoriban.

A jógaoktató mellett egy Maryka nevű humorista is megosztotta az énekestől kapott üzeneteit, egy barátja közbenjárásával:

 

Tereld el a gondolataidat azzal, hogy velem dugsz

– ilyen és ehhez hasonló megjegyzések mellett végig Maryka testét dicsérte, és arra is célozgatott, hogy a humorista küldjön neki meztelen képeket. Amikor Maryka felhívta rá a figyelmét, hogy a zenész házas, elismerte, hogy valóban, de „ez bonyolult”.

A zenész még nem kommentálta az ellene frissen felhozott vádakat.

Nyitókép: Kevin Winter / Getty Images

#Bulvár#adam levine#megcsalás#behati prinsloo#házasság#hűtlenség

Címlapról ajánljuk