Bulvár

Beperelte a kozmetikusát egy nő, mert a kezelés után pikkelyes lett a nyaka

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 14:42

Egy fogyókúra után szerette volna eltüntetni a tokáját, de a sebektől olyan lett a nyaka, mint egy hüllőé.

Az angol Jayne Bowman a közösségi médiában akadt rá a szakemberre, aki azt ígérte neki, hogy egy kozmetikai kezelés után feszesebb lesz a nyaka. Jayne egy fogyókúra után döntött úgy, hogy botoxoltatni szeretne, mivel nagyon zavarta az álla alatti tokája – írta a Daily Mail.

A nő közösségi oldalán először botox kezelésre várt ajánlásokat, a felhívásra pedig egy szépségterapeuta azt válaszolta, hogy a problémára a fibroblast plazma kezelés a megfelelő. Jaynenek tetszett a szakember oldala és jó értékelései, így igénybe vette a kezelést. A kezelés során egy készülék elektromos hullámokat bocsájt a bőr alá, ami segíti a sejtek regenerálódását.

Jayne 500 fontot fizetett a bőrfeszesítő kezelésért, de hazaérve azt érezte, hogy szinte lángol a nyaka.

Hetekkel később sem tapasztaltam változást, a rettenetes sebeket leszámítva. Több száz apró seb jelent meg a nyakamon és a mellkasomon. Úgy néztem ki, mint egy gyík.


Jayne bőre annyira csúnya lett, hogy el sem akarta hagyni a házat, és ha kiment, azt is csak a nyaka köré tekert sállal tette. Jayne sebeit itt lehet megtekinteni. 

Jayne ügyvédhez fordult, mert megtudta, hogy mások is hozzá hasonlóan jártak, és nem akarta annyiban hagyni az ügyet. Jogi úton nem jutott előrébb, ezért egy csípős értékelést hagyott a szépészeti szakember oldalán, azonban ez visszafelé sült el – a szakember zaklatásért kihívta a rendőrséget Jayne-re.

Jayne foltjai idővel halványodtak, de szeretné, ha az esete példaként szolgálna mindazoknak, akik még a kezelés előtt állnak, és felhívja a figyelmüket, hogy körültekintően válasszanak szakembert.

Nem állítom, hogy minden kozmetikus rossz, nem mind egyformák, de sokan vannak, akik rosszak. Csak jó szakembereket válasszatok! 

– emelte ki Jayne.

Jayne azóta egy petíciót is elindított, és szeretné, ha szigorítanának a szépészeti beavatkozások szabályozásain.

Nem a pénzért csinálom, csak igazságot akarok azért, amit a kozmetikus tett velem.

– mondta Jayne, akinek a bőrén még mindig látszódnak a sebek.

Nyitókép: Group4 Studio / Getty Images

#Bulvár#szépészeti beavatkozás#nyak#sebek#hüllő#kezelés

Címlapról ajánljuk