Bulvár

Megan Fox elárulta, milyen plasztikai beavatkozásokon esett át

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. március 22. 15:01

Így akarja megszabadítani az embereket a plasztikai műtétekkel kapcsolatos gátlásaiktól.

Évek óta hosszú internetes viták folynak arról, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át az irigylésre méltó kinézetű Megan Fox. A színésznő azonban most véget vetett a találgatásoknak: maga osztotta meg egy interjúban a nagyközönséggel, hogy mit szabtak át rajta, és még mit szeretne átalakíttatni magán.

Az interjúban Megan Fox elmondta, bízik abban, hogy nyilatkozatával megszabadíthat embereket a plasztikai műtétekkel kapcsolatos gátlásaiktól.

Megan Fox beszélt az arcát érintő beavatkozásokról. Botox injekciókat kapott, viszont a szemöldökét semmilyen beavatkozás nem érte. Viccelődve azt is megemlítette, hogy habár orrát valóban megcsináltatta, a pletykákkal szemben csak egyszer műtötték.

Megvádoltak azzal is, hogy 7-8 alkalommal plasztikáztattam az orrom. Ez egyszerűen nevetséges. Ennyi műtéttől nekrózis alakulna ki, és már rég leesett volna az orrom.

– mondta a színésznő.

A színésznő azt is elmondta, hogy egész életében a soványabb emberek közé tartozott, így testzsírt sohasem távolítottak el róla. Soha nem volt fenékimplantátuma, viszont a melleit többször is megcsináltatta. Először huszonegy évesen helyeztek be a színésznőnek implantátumot, viszont miután gyerekei nagyobbak lettek, újra kés alá kellett feküdnie.

@spotifypodcasts Megan Fox talks plastic surgery: what’s real, what’s not, and what’s up with all the stigma #callherdaddy #podcast #meganfox #plasticsurgery #mgk #spotifypodcast #alexcooper #chd ♬ original sound - Spotify Podcasts
#Bulvár#megan fox#színésznő#plasztikai műtét#szépészeti beavatkozás#pletyka#botox

Címlapról ajánljuk