Bulvár

Amber Heard eszkortlány, Johnny Depp impotens? – Mocskos vádak kerültek elő a per fel nem használt dokumentumaiból

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 2. 12:11

Napjaink egyik legnagyobb médiafigyelemmel járó ügyével kapcsolatban újabb vádak kerültek nyilvánosságra.

Úgy néz ki, hogy a már így is óriási botrányok közepette zajló rágalmazási pernek közel sincs vége a két hollywoodi színész, Johnny Depp és Amber Heard között. Nem csak azért, mert mindketten fellebbeztek: közel hatezer oldalnyi dokumentum került elő az egykori pár tárgyalásáról. 

A nyilvánosságra hozott papírokból olyan vádak is kiderülnek, amik végül nem jutottak el a tárgyalóteremig.

Az egyik ilyen, hogy Depp jogi csapata szerint Heard egy ideig egzotikus táncosnőként dolgozott, sőt még eszkortlány is volt. Ezt az állításukat meztelen fotókkal szerették volna bizonyítani, de Heard csapata elérte, hogy ezeket ne használhassák, mivel teljesen irrelevánsak voltak a per szempontjából. Emellett a színésznő testvérétől azzal kapcsolatban szerettek volna információkat szerezni, hogy Heardnek köze volt-e a közeli barátja halálos autóbalesetéhez.

A színésznő ügyvédeinek is volt pár ütőkártyája: szerintük Depp merevedési zavarai fontos szerepet játszottak abban, hogy a férfi állítólag egy palackot használt Heard szexuális zaklatására. Továbbá Depp bűnösségét szerették volna alátámasztani azzal is, hogy a színész rendszeresen drogozott együtt a szexuális zaklatással és bántalmazással vádolt Marilyn Mansonnal, akivel sokszor beszélték ki barátnőiket.

Hat hétnyi bírósági procedúra után született meg egyébként az ítélet Johnny Depp és Amber Heard egész világot lázban tartó perében: Depp minden vádpontban megnyerte a rágalmazási pert volt felesége ellen, Amber Heard ellenkeresetét viszont csak egy esetben tartotta megalapozottnak a héttagú esküdtszék.

Nyitókép: Gettyymages

#Bulvár#johnny depp#amber heard#per#merevedés#meztelen#fotó

Címlapról ajánljuk