Bulvár

Will Smith először beszélt az Oscar-gálás pofozkodásról, érzelmes videóban kért elnézést

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 21:00

„Ember vagyok, tévedek, próbálok nem úgy gondolni magamra, mint egy darab szarra” – mondta a színész egyebek mellett.

Will Smith először szólalt meg az idei Oscar-gála legnagyobb botrányáról. Mint ismert, a márciusi díjátadón egyszer csak beviharzott a színpadra, és arcon csapta Chris Rock színésztársát, miután az tréfás megjegyzést tett a felesége borotvált fejére.


Az eset sokkolta a rajongókat. Másnap Will Smith szűkszavú közleményt tett közzé Instagram-oldalán, amelyben elnézést kért Chris Rocktól, és leszögezte, hogy az erőszak minden formája mérgező és pusztító. Azóta semmit nem lehetett hallani a színészről, közösségimédia-oldala sem frissült. Most beszélt először arról, hogy hogyan is látja a történteket.

Will Smith pénteki, Instagramra felöltött csaknem hatperces videója azzal a felirattal kezdődik, hogy az elmúlt hónapokban sokat gondolkozott, és sokat dolgozott magán, és időre volt szüksége ahhoz, hogy minden kérdésre választ adjon.

A színész vallomásából kiderül, hogy bár felvette a kapcsolatot Chris Rockkal, a humorista még nem áll készen rá, hogy beszéljenek.

„Chris, bocsánatot kérek tőled, a viselkedésem elfogadhatatlan volt. Amikor készen állsz arra, hogy beszéljünk, én itt vagyok” – üzente a videóban Will Smith. Elnézést kért Chris Rock édesanyjától és családjától is, mint mondta, nem számolt azzal, hogy tettével milyen sok embert megbánt.

Az elmúlt hónapokban újrajátszotta magában a történteket, megpróbált megérteni minden részletet. Most csak annyit tud mondani: egyik része sem gondolja azt, hogy helyesen cselekedett, hogy így kellene kezelni, ha tiszteletlenség vagy bántás ér.

Kitért arra is, saját döntéséből rohant fel a színpadra, nem a felesége buzdítására.

Az Oscar-díjra jelölt színésztársainak azt üzente, megszakad a szíve, hogy a sikerük helyett magára terelte a figyelmet. Azoknak, akik eddig felnéztek rá, azt mondta, utál csalódást okozni az embereknek.

Bűntudat gyötri, de igyekszik nem szégyellni magát, folytatta.

Ember vagyok, tévedtem, és próbálok nem úgy gondolni magamra, mint egy darab szarra

– tárulkozott ki követői előtt Will Smith, akiknek azt üzente, ha kitartanak mellette, megígéri, hogy lehetnek még barátok.

A videót három óra alatt több mint 800 ezren lájkolták, a hozzászólásokban pedig sokan értékelték az őszinte szavakat, köztük több híresség is.

Nyitókép: Paul Morigi/WireImage

#Bulvár#will smith#chris rock#pofon#oscar-gála

Címlapról ajánljuk