Bulvár

27 év munka után megalázó ajándékokat kapott cégétől a Burger King dolgozója

rtl.hurtl.hu

2022. június 25. 13:12

Így sem akart rosszat mondani munkaadójára.

A TMZ készített interjút az 54 éves Kevin Forddal, aki szakácsként, illetve pénztárosként dolgozik a Las Vegas-i repülőtéren található Burger Kingben. A férfi 27 éve dolgozik itt, de egyszer sem volt betegszabadságon. Munkaadója nem az étteremlánc, hanem az HMS Host nevű cég, amely Ford alkalmazásának 27. évfordulójára egy nagyvonalúnak nem nevezhető ajándékcsomaggal lepte meg a férfit. 

Az erről készült Tik-Tok videó bejárta az internetet:

@thekeep777 He's Worked for the Company for Almost 3 Decades and Has Never Called Out!!!😵‍💫🥺😱😭 #Grateful #Dads #FathersDay #Loyalty #Honor #WorkersUnite #Rewards #Thankful #NorrinRadd777 #theKeep777 ♬ Slide (feat. Frank Ocean & Migos) - Calvin Harris


Az átlátszó műanyag zacskóban egy kis csomag csipsz, egy szívószálas Starbucks-pohár, nyakba akasztható szalagok, két műanyag toll, két műanyag kulcstartó, két csomag cukorka, és egy borítékban egy darab mozijegy volt. 

A TMZ-nek a férfi azt mondta: nem akar hálátlannak tűnni, de úgy érzi, hogy a cég cserbenhagyta, mindemellett örül, hogy a mostani, nehéz időkben van munkája, nem szeretné rossz fényben feltüntetni munkaadóját. 

A férfi lánya internetes adománygyűjtést indított, hogy apja meglátogathassa unokáit Texasban. Kevin Ford elérzékenyülve mondta el a lapnak, hogy az akció keretében már több, mint 3 ezer dollár gyűlt össze. Az összegből tervei szerint vesz egy új autót és szabadságra megy, hogy családjával lehessen. 

A Burger King szóvivője azt mondta a TMZ-nek: „A Burger King márka és számos franchise partnere országszerte elkötelezetten elismeri és megünnepli annak több ezer embernek teljesítményét, akik a legkülönbözőbb szerepkörökben dolgoznak - mindannyian elkötelezettek abban, hogy vendégeinknek világszínvonalú élményt nyújtsanak”.

Hozzátették, hogy a konkrét hely franchise-partnerétől úgy értesültek, hogy a videó egy olyan csapattagot ábrázol, aki egy rövidtávú pozitív teljesítmény elismeréseként részesült a csapattagok között kiosztott jutalomban. Szerintük partnerük komoly dolgozói elismerési programot kínál a csapat tagjainak, ez magában foglalja a szolgálati idő mérföldköveinek elismerését és a pénzbeli jutalmakat. A lap megkereste a HMS Hostot is, de egyelőre nem kaptak választ.

Nyitókép: thekeep777 / TikTok

#Bulvár#burger king#ajándék#munkahely

Címlapról ajánljuk