Bulvár

Singh Viki lát esélyt arra, hogy egy napon újrakezdik a kapcsolatukat volt párjával

rtl.hurtl.hu

2022. június 2. 8:14

Elfáradtak, azért szakítottak.

Ötévnyi kapcsolat után szakított párjával Singh Viki. Bár a szakítás óta többször látták őket együtt, az énekesnő azt mondta: szó sincs arról, hogy kibékülnek, csak egy kis időre van szükségük, hogy lezárják a közös életüket.

A Blikk idézi Singh Viki Storynak adott nyilatkozatát, ami szerint az énekesnő és volt párja, Tomi továbbra is szeretik és tisztelik egymást, két közös vállalkozásuk és két kutyájuk is van, emiatt nem tudják és nem is akarják végleg lezárni azt, ami köztük van. Nem harmadik fél miatt szakítottak és még dráma sem történt, „egyszerűen csak elfáradtak” – írja a lap.

Heti hét napot dolgoztunk, vittük a bizniszt, ami mellett én tanítottam, jártam fellépni, Tomi meg focizik egy klubnál és edzősködik a saját egyesületében. Egyszer sem mondtuk a másiknak, hogy túl sok az, ami rajtunk van, vagy hogy jó lenne egy-egy szabadnap, mert meg akartunk felelni egymásnak, és annak az elképzelésnek, hogy együtt bármire képesek vagyunk

– mondta. Már csak „legjobb barátokként” tekintettek egymásra, „a megoldandó problémák körül forogtak a mindennapjaink, és azt éreztem, ehhez túl fiatalok vagyunk” – árulta el Singh Viki. Azonban lát esélyt arra, hogy egy napon újrakezdik a kapcsolatukat.

 

#Bulvár#singh viki#szakítás#újrakezdés

Címlapról ajánljuk