Bulvár

Csuti új barátnőjéről beszélt: „El vagyok kényeztetve”

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 6:40

Szabó András néha úgy érzi, a szakítás óta nem tud annyit lenni Kulcsár Edinával közös gyerekeivel, amennyit szeretne, de így is kiegyensúlyozott.

„A gyerekek szempontjából abszolút megvan a közös nevező, és elképesztően büszke vagyok erre. Edinával mindketten tudjuk, az a legfontosabb, hogy szerető anyukájuk és szerető apukájuk legyen” – árulta el a Blikknek a Csutiként is ismert Szabó András a Minden Gyermek Egyenlő Alapítvány gálaestjén, amelyet a várandósan és újszülött gyermekkel magukra maradt édesanyák segítésére tartottak. Csuti és Kulcsár Edina korábbi szépségkirálynő néhány hónapja váltak külön, azóta mindkettejükre rátalált a szerelem. 

Az édesapa a válása ellenére is sokat lehet a 3 és fél éves Medoxszal és a 2 éves Ninával, ám néha úgy érzi, nem eleget. A lapnak azt mondta: teljesen akkor lenne boldog, ha annyit lehetne gyerekeivel, mint korábban.

Kiegyensúlyozottságához nagyban hozzájárul új párja, Gina. „El vagyok kényeztetve. Sok szeretet kaptam év elejétől olyan helyekről, amit nem is gondoltam volna. Hálás lehetek, hogy ennyi szerető ember vesz körbe. Ginát a gyerekeknek is bemutattam már, egyre nagyobb teret kap az életemben, egyre többet tapasztalunk egymásból” – árulta el a lapnak az influenszer.

Csuti és Gina szerelméről többet is megtudhat a Fókusz riportjából:

 

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#csuti#kulcsár edina#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk