Bulvár

Nekiesett a bulvársajtó Meghan Markle-nek, miután meglátogatta a texasi iskolai lövöldözés áldozatainak emlékművét

rtl.hurtl.hu

2022. május 27. 8:39

A sussexi hercegné magánemberként rótta le tiszteletét az áldozatok előtt. 

Meghan Markle meglepetésszerű látogatást tett csütörtökön Texasban, ahol virágokat helyezett el a uvaldei általános iskolában megölt gyerekek és tanárnők emlékművénél. A sussexi hercegné szóvivője elmondta, hogy Markle magánemberként és anyaként látogatott a tömegmészárlás helyszínére, hogy kifejezze együttérzését az áldozatok rokonaival, és támogatásáról biztosítsa őket – írta BBC.

Fotó: Kyodo News via Getty Images

A hercegné egyszerű ruhákba öltözve, egy pólóban, farmernadrágban és sportcipőben, fején egy baseballsapkában jelent meg a Uvalde város bírósága előtt felállított emlékműnél. A Daily Mail című brit bulvárlap kiemelte, hogy Markle kezén Diana hercegnő több mint nyolcmillió forintot érő Cartier órája volt.

Fotó: Yasin Ozturk/Anadolu Agency via Getty Images

A hercegné virágokat helyezett el az emlékműnél, majd meglátogatta a helyi véradó központot, ahol ételt adományozott az önkéntes véradóknak – mondta el a Mailnek egy ott dolgozó, aki hozzátette:

Nem akarta, hogy megtudják, ki is ő valójában.

A hercegné nem nyilatkozott a sajtónak, és egy magángéppel pár órával később már vissza is repült Kaliforniába – írta a Mail.


Harry herceg és Meghan Markle jövő héten várhatóan az Egyesült Királyságba utazik, hogy részt vegyenek II. Erzsébet királynő trónra lépésének hetvenedik évfordulójára rendezett ünnepségeken.

Markle az utóbbi hetekben azzal került a hírekbe, hogy a Netflix elkaszálta gyerekeknek szóló rajzfilmsorozatát. Előtte Tina Brown, a Vanity Fair korábbi szerkesztője pakolt ki a hercegi párról, közölve, hogy szerinte Meghan Markle pénzzé akarta tenni azt, hogy a brit királyi család tagja és azért döntött a távozás mellett, mert bizonyos üzleti megkeresésekre nemet kellett mondania.

Közben Károly herceg barátja és életrajzírója arról beszélt, hogy Markle az orránál fogva vezeti Harryt, akit úgy jellemzett, hogy „nem a legokosabb a világon”. Hasonló kijelentést tett Markle édesapja, aki kicsit keményebben fogalmazott Harryről, közölve:

Szerintem egy idióta.

Nyitókép: Meghan Markel sussexi hercegné a texasi iskolai lövöldözés áldozatainak emlékművénél, 2022 május 26-án. Fotó:Yasin Ozturk/Anadolu Agency via Getty Images

#Bulvár#meghan markle#texasi iskolai lövöldözés#texas#lövöldözés#iskola#tömegmészárlás

Címlapról ajánljuk