Bulvár

Justin Bieber összeomlott, miután hozzáment Alec Baldwin unokahúgához

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 12:33

Az énekes mégis a feleségétől várta, hogy megoldja a problémáit.

Justin Bieber bevallotta, hogy érzelmi kimerültségtől szenvedett, miután hozzáment Hailey Baldwinhoz, a filmje operatőrét lelövő Alec Baldwin unokahúgához – derül ki a Daily Mailből. Az énekes rájött, hogy a házasság nem fogja megoldani az összes problémáját.

Tükröt mutatott, hogy ember, egy kicsit képmutató vagy. Azt akartam, hogy azt tegye a feleségem, amit valójában én sem teszek. Néha nehéz tükörbe nézni, és rájönni, hogy nem is az az ember vagy, akinek hiszed magad.

Justin és Hailey eddig kétszer mondták ki a boldogító igent. Először 2018-ban – miután újraélesztették szerelmüket –, majd 2019-ben egy második ceremónián is esküt tettek egymásnak családjuk és barátaik társaságában.


Az azóta eltelt négy év rendkívül hullámzó volt, 2021-ben Hailey elárulta, hogy a mélypontokon édesanyjához fordult segítségért.

Emlékszem, hogy többször felhívtam őt. Egyszer, amikor Brooklynban voltunk, sírva telefonáltam neki, és azt mondtam, hogy nem tudom tovább csinálni. Nem hiszem, hogy képes vagyok rá, hogy ezt folytassam, ha ez örökre ilyen lesz

– mesélte a lány. A modell anyukája igyekezett megnyugtatni lányát, hogy csak idő kérdése, és mindketten jobban lesznek, és biztosította őt arról is, hogy a családjára mindig számíthat.


Hailey és Justin azóta sokkal jobban vannak, és a modell rendkívül hálás, hogy kitartott szerelme mellett.

Meghoztam egy döntést. Nagyon szerettem Justint már hosszú ideje, és úgy voltam vele, hogy nem fogom feladni. Sohasem tenném ezt vele. Képzeld el, hogy pont a legnehezebb időszakában hagysz magára egy embert. Én nem ilyen vagyok

– fűzte hozzá Hailey.

Justin Biebernek a zene jelentette a kiutat a lelki gödörből, és már alig várja, hogy a közönsége is hallhassa, hogy min dolgozott az utóbbi időben. Hamarosan ugyanis megjelenik az énekes vadonatúj albuma, amin John Mayer is közreműködött. 

Nyitókép: Theo Wargo / Getty Images

#Bulvár#justin bieber#hailey bieber#hailey baldwin#házasság#probléma#konfliktus

Címlapról ajánljuk