Bulvár

Azzal vádolják a „Hogyan gyilkold meg a férjedet” című könyv íróját, hogy meggyilkolta a férjét

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 5. 7:08

Az életbiztosításra hajthatott.

„Egy olyan tervet hajtott végre, amiről azt hitte, tökéletes” az oregoni nő, legalábbis az ügyészek szerint. Nancy Crampton Brophy-t azzal vádolják, hogy 2018-ban hidegvérrel kivégezte férjét, hogy megszerezze annak életbiztosítását.

A nő íróként is próbálkozott életében, többek között ő írta a Hogyan gyilkold meg a férjedet című művet is.

Crampton Brophy a vád szerint követte férjét a munkába, ahol először hátba lőtte, majd még egy lövést leadott a földön fekvő férfira. A rendőrök szerint a halottól se a pénztárcáját, se a kulcsait nem vették el, így nem lehetett rablógyilkosságról beszélni.

Végül minden nyom a feleséghez vezetett, akinek az autójáról felvételeket is készítettek a köztéri kamerák. A bíró úgy döntött, hogy az ügyben nem lehet bizonyítékként felhasználni azt a 2011-es esszét, aminek a nő a Hogyan gyilkold meg a férjedet címet adta.

A szöveg még mindig elérhető az interneten, íme néhány idézet:

  • „Sokat gondolkodok a gyilkosságon, és az azt követő rendőrségi eljáráson. Hiszen ha a gyilkosság szabaddá tesz, nem akarok börtönbe kerülni.”
  • „Szervezettnek, kegyetlennek, és nagyon okosnak kell lenned.”
  • „Lőfegyver – hangos, kaotikus, némi képzettségre van szükséged. Ha tíz lövéstől hal csak meg a balfasz, akkor vagy nagyon rosszul célzol, vagy be van drogozva.”
  • „Fontos dolog a gyilkosságról: mindenki képes rá, ha már nagyon elege van.”

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#oregon##gyilkosság#férj#író#szöveg#bizonyíték

Címlapról ajánljuk