Belföld

Hoppál Péter szerint Bagdy Emőke fia lehet, hogy nem volt „véletlen áldozat”, mert a pszichológus „ki merte mondani, hogy a homoszexualitás deviancia”

rtl.hurtl.hu

2023. október 25. 14:26

Hoppál Péter 2009 óta a parlamentben ül.

Mi is beszámoltunk arról, hogy az Egyesült Államokban halálra késelték Bagdy Emőke pszichológus 53 éves fiát. A szörnyű tragédia után a konzervatív Bagdynak a politika minden oldaláról részvétnyilvánítások érkeztek, azonban Hoppál Péter fideszes képviselő a sajátját még megtoldotta egy politikai nézőpontjába illeszkedő elmélet legyártásával.

A politikus azt írta kommentben a hírről szóló Facebook-posztja alá: „Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt... Bagdy Emőke professzor asszony klinikai szakpszichológusként nyíltan ki merte mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem deviancia. Bátran kiállt a pedofília elleni törvény mellett, a gyermekek jógaiért, az LMBTQ törekvésekkel szemben. Kedves Emőke! Őszinte részvétünk! Az Úr vigasztalását kérjük Önnek és egész családjának”.

Hoppál Péter szerint Bagdy Emőke fia lehet, hogy nem volt „véletlen áldozat”, mert a pszichológus „ki merte mondani, hogy a homoszexualitás deviancia”

Hoppál a komment délelőtti posztolása óta négyszer szerkesztette azt. A végső változatból kihagyott egy utalást arra, hogy Bagdy fia „mélyen hívő” volt.

Az amerikai sajtó úgy tudja, hogy a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson késelte halálra Császár Zsoltot. Ő azt állítja, hogy Császár a nővére lakásán vendégeskedett, és egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrta meg többször. „A férfi nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak. Nagy erőkkel folyik a nyomozás, ezért a sajtó csak fantáziálni tud, illetve az elkövetők köréből dezinformálják” – közölte az esetről a gyászoló Bagdy.

Hoppálról augusztus 20. után amiatt írtunk, hogy a képviselő szintén Facebook-oldalán arra célzott: a nyugati államok nem köszöntötték fel Magyarországot az államalapítás alkalmából augusztus 20-án. Ám a valóság az, hogy más európai országok is küldtek ünnepi köszöntést hazánknak: Nagy-Britannia nevében például III. Károly király, Németország nevében pedig a német nagykövetségen keresztül üzentek.

Nyitókép: MTI / Kiss Gábor

#Belföld#Hoppál Péter#bagdy emőke#halál#homoszexualitás#gyilkosság#konteó

Címlapról ajánljuk