Belföld

Ungár Péter: Szerintem úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát és kifizeti

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 8. 12:06

Az LMP társelnöke szerint a családjuk tulajdonában álló cég bevételének töredéke származik állami forrásból.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Ungár Péter LMP-társelnök nővérének villájában nyaralhatott Orbán Viktor miniszterelnök. Az ügy miatt Hadházy Ákos független képviselő és Kele János a Momentum elnökségi tagja is nekiment Ungárnak, erről korábban ebben a cikkben írtunk.

Ungár Péter a Facebookon reagált az őt ért vádakra, az LMP társelnöke szerint Orbán nyaralós ügyével újra megállapították, hogy ő úgy ellenzéki politikus, sőt egy ellenzéki párt egyik vezetője, hogy az édesanyja Schmidt Mária, nemcsak fideszes, hanem szoros viszonyt ápol a miniszterelnökkel, a családja pedig tehetős. 

„Kötelességem volt válaszolni a cikket közlő Gulyás Balázs kérdéseire, és ezt meg is tettem. Azt is el kell mondanom, hogy szerintem úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát és kifizeti. És a dolog mögött felsejlő ördögi összeesküvés miatt azt is el kell mondanom, hogy a családunk tulajdonában álló cég bevételének töredéke származik állami forrásból. A mi vagyonunk szinte teljességében édesapám teljesítményének az eredménye. Ha egy ilyen arányú állami bevételtől NER-cég egy cég, akkor a Partizán állítása szerint szinte minden magyar vállalkozás az” – írja a bejegyzésében Ungár Péter.

Mit ér el az ellenzéki politika azzal, ha megüzenjünk mindenkinek, hogy akinek a családja fideszes, arra mi mindig gyanakvással fogunk nézni? Miért lesz nekünk jobb, ha tényleg egy teljesen zárt szektává alakulunk, akinek csak az lehet a tagja, akire a Momentum azt mondja, hogy na ő magunkfajta?

– kérdezi a bejegyzésében az LMP társelnöke, aki a poszt folytatásában Hadházy Ákosra, mint a Fidesz volt politikusára hivatkozik.

Szerint a negyedik kétharmad után akkor követi el az ellenzék a legnagyobb hibát, ha bármit ugyanúgy csinálnak mint korábban. A politikus teljes bejegyzését itt lehet elolvasni.

Nyitókép: YouTube

#Belföld#ungár péter#lmp#orbán viktor#schmidt mária#horvátország#nyaralás

Címlapról ajánljuk