Belföld

Pesty László: A dark weben vadászunk pedofilokra, találtunk egy kanadai milliárdost, aki gyereket eszik

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 26. 16:13

Nemzetközi pedofilhálózatokról, óriási pénzekről és gyerekek szervkereskedelméről beszélt.

„A pedofíliáról, és annak mibenlétéről ejtenék pár szót. Én a gerilla.hu munkatársaival, pontosabban etikus hackereivel – hiszen a 41/2015-ös BM-rendelet, és a világban más jogszabályok is az etikus hackerséget lehetővé teszik (…) – idestova egy éve végzünk pedofília kapcsán egy feltárást. (…) Tényeket vadászunk elő, elsősorban a dark webről” – kezdte mondanivalóját Pesty László főszerkesztő az ATV Csatt című műsorában.

Pesty a műsorban Dopemannel, Csintalan Sándorral, valamint Nagy Józseffel beszélte ki Pálffy István ügyét, akit azután rúgtak ki a HírTV-től, hogy műsorának első adásában arról beszélt: szerinte türelemmel kell lenni a pedofilokkal szemben.

Elmondása szerint az interneten ők nap mint nap „gyomorforgató, gusztustalan” dolgokat fedeznek fel a pedofíliával kapcsolatban, „amikről az átlagember nem tud”. Szerinte „nem egy életbiztosítás” nemzetközi pedofil hálózatokra vadászni, hiszen ezekben óriási pénz mozog. 

Találtunk egy kanadai milliárdost, aki megrendelt Délkelet-Ázsiából egy hatéves kisfiút, nem szexuális célra, hanem megenni. Na ez még az én etikus hackereimnek is sok volt – mondta a műsorban, amelyet alább lehet megnézni. Pesty mondanivalója még a videó elején, nagyjából az első percnél kezdődik:

Szerinte igazolni is tudja, hogy amiről beszélt, az igaz. Elmondása szerint esetenként segítséget is kértek a hatóságoktól, hogy ne pont az ő „fehérkalapos” tényfeltárói gyanúba keveredjenek. A magát „ősfideszesnek” tartó dokumentumfilmesről legutóbb akkor írtunk, amikor arról beszélt: Fidesz-közeli „klántagok” tisztességes vállalkozók rovására, törvénytelen eszközökkel óriási vagyonra tesznek szert, és bizonyítékokról is tud.

Nyitókép: YouTube / ATV

#Belföld#pesty lászló#pedofil#szerv#kereskedelem#milliárdos#dark web#kannibál

Címlapról ajánljuk