Kultúra

Blikk: Máris kirúgták Pálffy Istvánt a HírTV-től

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 22. 17:22

Egy nappal azután bocsátották el a tévést, hogy elindult a műsora. Ezek szerint nem sikerült túl fényesen a visszatérése.

Máris elbocsátotta a HírTV Pálffy István műsorvezetőt, tudta meg a Blikk. A veterán tévés új műsora egy napja indult, és máris törölték az internetről egy részletét, amelyben arról beszélt: „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”.

A Blikk nem erősíti meg, hogy Pálffy kirúgásának köze lehet-e a tegnapi adásban elhangzottakhoz. Annyit viszont tudnak, hogy ma délután összehívtak egy szerkesztőségi értekezletet, amelyen a kollégákkal is közölték a hírt. Felidézik, hogy információik szerint új kollégái korántsem fogadták kitörő örömmel az érkezését.

Új munkahelyére érkezve még arról beszélt: „Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz. Ezért a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat”.

Pálffy egyébként 2010 és 2014 között KDNP-s parlamenti képviselő volt, később Magyarország dublini nagykövete.

Nyitókép: HírTV

#Kultúra#pálffy istván#hírtv#kirúgás#pedofil#műsor

Címlapról ajánljuk