Belföld

„Én Orbán Viktor-fan vagyok” – jelentette ki Pataky Attila, aki szerint az USA-t sátáni energiák irányítják

rtl.hurtl.hu

2023. május 28. 9:20

A sötét oldalról, a világ végéről és a liberálisokról is beszélt, de az ufók is szóba kerültek.

Pataky Attila interjút adott a Mandinernek.

Arra a kérdésre, hogy mennyire zavarja, ha azt hallja, Pataky Attilának az eszét is elvitték az ufók, azt válaszolta: „A sötét oldal a félelemre, a szorongásra, a jövőkép-nélküliségre épít, a fegyvere pedig a hazugság és a cinizmus. Erre építi a hatalmát, s az a terve, hogy meggyengítsen, test- és elmerabszolgává tegyen. Rá nézve veszélyesek a gondolkodók. Különösen a művészek, a zenészek, mert a zene az egyik legmagasabb szintű rezgésforma, lehetőség átadni érzelmeket. Tartanak tőle. Így tőlem is. Velem viszont nem bírnak."

A földönkívüliekről azonban azt mondta, inkább majd egy másik interjúban beszél róluk.

Az orosz-ukrán háború kapcsán elmondta, hogy Ejnye, ejnye, Amerika címmel írt egy dalt, amire Csák János miniszter könyve ihlette. Idézett is belőle, például a következő sort: „Amerika, Amerika, a halálkultusz bajnoka, de a ti bőrötökön is csattan majd az ostor.” 

Kifejtette azt is, hogy az Egyesült Államokat a sátáni energiák irányítják. Majd elmondta:

Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar. 

És így folytatta: „Tehát amíg Orbán Viktor békét akar, megyek vele előre.”

A liberálisokról is elmondta a véleményét: „Régóta tudjuk, a liberálisoknak addig vagy jó, amíg nem mondasz ellent. Én viszont ellentmondok minden ártásnak. Rohannak a szakadék felé.”

Majd Kanada példáján szemléltette, hogy szerinte „a vég felé megy a világ”.  De mint mondta, Magyarország mindent túlél, „mert nekünk dolgunk van itt, a Kárpát-medencében."

Ezért éltük túl a tatárjárást, a török időket, Mohácsot és Trianont. Védelem alatt állunk, a mi dolgunk a fény és a szeretet felmutatása

– fejtette ki.

Pataky Attila a „sötét oldalról” is lerántotta a leplet. Szerinte „a sötét oldal azt akarja, hogy rettegj mindentől: koronavírustól, háborútól. Nem! Vedd észre, hogy mi történik! Ne a múltban élj, ne azon keseregj, amit elrontottál, és legfőképpen ne áltasd magad azzal, hogy ha meglesz a rózsaszín autód és a lila házad, akkor majd rendben lesz minden. Minden rosszat felejts el, mert az csak téged öl belül!”

Nyitókép: Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, valamint Pataky Attila énekes, dalszövegíró és Gömöry Zsolt billentyűs, az Edda Művek rockegyüttes tagjai a Magyar Zene Házában 2023. január 19-én Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

#Belföld#pataky attila#sátán#usa#orbán viktor#Ufo

Címlapról ajánljuk