Belföld

„Feri már az első új részben befenyítette Gerit” – elindult a Gyurcsány-show „új évada”, Karácsonyt tették a főszerepbe

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 11:56

Soros György dollárokat dobál az új hirdetésben, amely könnyen szembejöhet a YouTube-on.

„Indul a Gyurcsány Show új évada!” – így kezdődik a legújabb ellenzéket ekéző hirdetés a YouTube-on, amely állítólag egyre több embernek jelent meg az utóbbi napokban, írja a hvg.hu.

A választási kampányból jól ismert, Gyurcsány-show néven futó kormánypárti reklámok új epizódja alatt is cirkuszi zene szól, de nagyon sok hasonló elemet tartalmaz, mint a korábbi hirdetések. A képsorokon feltűnik Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, a volt Momentum-elnök Fekete-Győr András és a dollárokat dobáló Soros György is.

A rész főszereplője azonban most Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc. „Feri már az első új részben befenyítette Gerit: csak akkor lehet főpolgármester-jelölt, ha nekimegy a kormánynak, és Geri egyből ugrik is” – hangzik el a videóban. Majd bevágtak egy nyilatkozatot a főpolgármestertől, amelyben úgy fogalmaz, „perre megyek a kormánnyal, és megvívom ezt a csatát”.

Az említett hirdetést egyébként péntek délelőttig tudomásunk szerint csak egyetlen felhasználó töltötte fel a YouTube-ra, és a Google hirdetéstárában még nem is szerepel a friss politikai hirdetések között. A videót mindenesetre linkeljük:


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#gyurcsány-show#youtube#hirdetés#Videó#politikai hirdetés

Címlapról ajánljuk