Belföld

Egy magyarországi benzinkúton hagyta brit utasát a Zágrábba tartó busz sofőrje

rtl.hurtl.hu

2023. február 15. 16:32

A FlixBus járatán utazók leszálltak pihenni Balatonlellén. Úgy volt, hogy 15 percig maradnak, de végül előbb elindultak.

Az egész éjszakát egy balatonlellei benzinkúton töltötte egy brit nő, miután a FlixBus ottfelejtette őt – írta a Daily Star

Kirsty Hillier azt mondta, hogy amikor megálltak, a sofőr azt mondta, 15 percet töltenek majd ott, ezért úgy döntött, hogy eszik valamit és a mosdóba is elmegy. Amikor viszont a 22 éves nő visszatért a benzinkút elé, a busz már nem volt sehol.

Kirsty Hilliernek az összes cucca, így a meleg ruhája is a járművön maradt, így kénytelen volt segítséget kérni a benzinkúton lévőktől. Állítása szerint mindenki nagyon kedves volt, ez „visszaadta a hitét az emberekben”, de nem igazán tudott senki angolul. A telefonja nála volt, amit tudott tölteni is az éjszaka folyamán, de a WiFi nem volt túl erős. 

Végül reggel 7 órakor oldódott meg a probléma, akkor ugyanis vonattal visszautazott Budapestre, ahonnan egy másik járattal el tudott menni Zágrábba. A cuccait egy ismeretlen utas vette magához, majd átadta neki. 

A FlixBus szóvivője az esettel kapcsolatban azt ígérte, hogy kivizsgálják a történteket.

Nyitókép: Balogh Zoltán/MTI

#Belföld#busz#balatonlelle#turizmus

Címlapról ajánljuk