Belföld

Rémisztő fekete terepjárók álltak be egy borsodi mentőállomás elé – nagy meglepetés érte az ott dolgozókat

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 8:15

Nem sok jót ígért, amikor hat tagbaszakadt férfi csöngetett be a mentőállomásra.

Két óriási terepjáró állt meg kedd délelőtt az egyik kisebb Borsod megyei mentőállomás előtt, majd néhány perc várakozás után még egy harmadik autó is érkezett – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A bentről figyelő életmentők nem sok jót reméltek, amikor hat tagbaszakadt férfi csengetett be hozzájuk, ám szerencsére hatalmasat csalódtak. Kiderült, hogy a helyi konditerem képviseletében érkező fiatalok 10 csomagnyi szénsavas ásványvízzel szerették volna megkönnyíteni az életmentők munkáját a nagy melegben. 

A jólelkű gyúrósok pillanatok alatt be is hordták az ajándékot a raktárba, miközben arról beszéltek, hogy mennyire felnéznek a mentést végző szakemberekre, és megköszönték szolgálatukat. A meglepett életmentők szerették volna hivatalosan bevételezni az átvett adományt, azonban a fiatalok névtelenséget kérve, kézfogással búcsúztak. A mentők köszönik az adományt.

Nyitókép: Illusztráció – Országos Mentőszolgálat/Facebook

#Belföld#országos mentőszolgálat#mentők#gyúrósok#konditerem#borsod-abaúj-zemplém megye#adomány#jótékonyság#ásványvíz#meglepetés#ma

Címlapról ajánljuk