Barátok közt

Előző rész (2017. április 19.)

rtl.hurtl.hu

2017. április 19. 22:30

Gigi terve Margóval beválni látszik. Gizella aggódik Stella iskolája miatt. Kristóf örül a kollégái és barátai támogatásának. Vajon Ágnes és Liza megkönnyebbülhetnek végre?

Habár Ádám biztosítja Zsófit, hogy semmi köze Gigihez, a még mindig gyanakvó Zsófi számon kéri Gigit is. Gigi kiakadva közli, hogy Margó iszonyatosan rosszindulatú, ha egy ártatlan mozdulat miatt egyből Zsófihoz rohan azzal, hogy kikezdett Ádámmal, de ha Zsófi hisz Margónak, akkor Gigi inkább teljesen kivonul az életéből, mert nem akarja, hogy a jelenléte bármilyen gubancot okozzon közte és Ádám közt. Zsófi végül Ádámnak és Giginek hisz, és határozottan arra kéri a meglepett Margót, hogy egy ideig szálljon ki az életükből.  Zsófi eztán bocsánatot kér Ádámtól, amiért meggyanúsította őt, Gigivel pedig megállapodnak, hogy továbbra is ő vigyázhat Bencére.

 

Gizella azon aggódik, hogy a pogácsás magánakciójuk miatt Stellának hátránya származhat az iskolában, pedig ők csak jót akartak.  Bözsi is Vilmos látják, hogy Stella még mindig emiatt duzzog, és biztosítják a kislányt arról, hogy mennyire szerencsés, amiért olyan szülei vannak, mint László és Gizella, akik ennyire a szívükön viselik a sorsát. Később, amikor Gizella megtudja, hogy Ludwig meghalt, azon kezd aggódni, hogy Ágnes esetleg nem fogja tovább állni az iskola költségeit. Gizella aggodalmát tovább fokozza, amikor kap egy telefont, amiből kiderül, hogy Piros néhány nap múlva szabadul.

 

A meghatott Kristóf elfogadja a felkérést, hogy menjen vissza a központba dolgozni, és nagyon örül annak, hogy ilyen fantasztikus kollégái és barátai vannak. Aliz később kifejti Kristófnak, hogy mennyire irigyli, amiért vannak, barátai, munkája, Straybeds lakásai és egy jól működő kapcsolata, ő pedig egyedül van, és lassan a lakásból is ki kell költöznie. Tóbiás elárulja Kristófnak, hogy ő szervezte oda a kollégákat, amiért Kristóf nagyon hálás.

 

Miután Ágnes azonosította Ludwig holttestét, nem csinál titkot abból, hogy mennyire felszabadult és boldog amiatt, hogy többé nem kell félelemben élnie Lizával, amit Attila egy kicsit furcsáll, de megért. Lassan elterjed a házban Ludwig halálhíre, és Miklós, Júlia, Attila és Nóra azon tanakodnak, hogy vajon mennyire „jogos” Ágnes öröme azzal kapcsolatban, hogy Ludwig meghalt. Ágnes boldogan elújságolja Lizának, hogy végre visszakaphatják a rég életüket, Júlia pedig megtudja, hogy Attila nem, csakis Ágnes azonosított a holttestet.

 

#Barátok közt#bokros gizi#margó#stella#iskola#asztalos kristóf#kollégák#berényi ágnes#liza#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk