Barátok közt

Előző rész (2017. január 24.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 24. 20:30

Gigi meglepő ajánlatot tesz Ádámnak. Vajon sikerül Emíliának megtudnia valamit Milán hollétéről? Mit szól Ágnes ahhoz, hogy Gizella beavatta Lászlót is az alkujukba? Ágnes szorult helyzetbe kerül.

Zsófi arra kéri Ádámot, hogy költözzön el, mert szeretne szünetet tartani a kapcsolatukban. Gigi áthívja magához Ádámot. Ádám felháborodva esik a lánynak, aki felvilágosítja, hogy Zsófi mindent elmondott neki, és nem azért hívta át Ádámot, hogy ráakaszkodjon, hanem mert úgy döntött, hogy segít megtalálni a fogvatartott lányokat.

 

Natasa megnyugtatja Emíliát, hogy nem követett el hibát, amikor a rádióműsorában üzent Milánnak. Emília úgy dönt, hogy értesíti a rendőrséget Milán eltűnéséről, és lelkiismeretesen folytatja a munkáját a börtönben. Telefont kap: Milán anyja jelentkezik, hogy nála van a fiú. Emíliának nem esik jól, hogy Milán a felelőtlen és kiszámíthatatlan anyját választotta az Emília nyújtotta otthon helyett.

 

László Ágnes tudtára adja, hogy mindenképpen szeretnének kompenzációt kapni Gizella vallomásáért, mert fél attól, hogy ha Stellát nem veszik fel az új iskolába, Ágnes nem fizet. Ágnes leteremti Gizellát, amiért beavatta Lászlót a megállapodásukba, Gizella pedig leszidja Lászlót, de meg is nyugtatja őt, mert Ágnes megígérte, hogy mindenképpen megkapják a pénzt.

 

Ágnes felveszi Sast Ludwig mellé ápolónak, abban a reményben, hogy Sas idegesíti majd Ludwigot. Liza megijed, amikor meglátja, hogy Ludwig képes pislogással kommunikálni Sassal. Ágnes feszülten fogadja, hogy meglátogatja két rendőr, és aggodalma tovább nő, amikor kiderül, hogy a nyomozók azért jöttek, hogy megnézzék, kihallgatható állapotban van-e Ludwig.

 

#Barátok közt#veintraub gigi#bokros ádám#morócz emília#markovics milán#berényi ágnes#alku#ajánlat#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk