Barátok közt

Előző rész (2016. december 12.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 20:25

Vajon hogy fogadja Ludwig a vereséget? Vajon elfogadja Rudi Félix ajánlatát? Stellához egy ismerős érkezik. Vajon hogy ér véget Péter és Natasa kalandja?

Júliának sikerül rávennie Gigit, hogy írja alá a meghatalmazást, miszerint Júlia képviselheti őt a vízprojekt pénzügyi ellenőrzésén. Amikor Nóra megtudja, hogy Júlia a kávézó-projekt helyett inkább Gigi behálózásával foglalatoskodott, figyelmezteti barátnőjét, hogy Miklós aljas játszmáiból nehéz kiszállni. Júliának azonban csak akkor támad valódi bűntudata Gigi megvezetése miatt, amikor a lány őszinte hálával kijelenti, Júlia egy életre lekötelezte őt. Júlia elpanaszolja Miklósnak az aggályait a terv folytatásával kapcsolatban, aki viszont csak nyilvánvalóvá teszi számára, hogy rossz hatással van rá. Eközben Ludwig is tudomást szerez az előrehozott ellenőrzésről. Vajon mit fog szólni a fejleményekhez?

 

Rudi dühösen számonkéri Ágnest, amiért beajánlotta őt Félixnek, de Ágnes leteremti a férfit. Rudi megaláztatása fokozódik, amikor egy korábban rendelt, de elfelejtett játékkonzolt Krisztián fizet ki helyette a futárnak, az utolsó csepp a pohárban pedig, hogy Krisztián nagyvonalúan biztosítja Rudit arról, ha ismét megszorulna anyagilag, hozzá bármikor fordulhat. Rudi végül találkozóra hívja Félixet, és elvállalja a munkát, de megkéri az árát a szolgálatainak.

 

Miután Gizella meggyőzi Lászlót, hogy az egymilliós büntetés kifizetése érdekében bele kell vágniuk a személyi kölcsönbe, László az aggályoskodó Vilmosnak ecseteli, hogy hiába kockázatos ezt a lehetőséget választaniuk, Stella miatt nem tehetnek mást. Eközben Tóbiás újabb, sikertelen kísérletet tesz Gizellánál arra, hogy átvállalhassa a büntetést, Stella életében feltűnik egy ismerős.

 

Natasa hiába próbálja rábeszélni Pétert, hogy vigyék vissza a meglovasított motorcsónakot, Péter előbb elviszi Natasát egy körre. A folyó túlpartján kifogy a benzin, de amikor végre visszaérnek a kikötőbe, a tulajdonost nem látni sehol. Úgy tűnik, megúszták a kalandot. Vajon igaza lesz Péternek?

 

#Barátok közt#schneider ludwig#vereség#vida rudi#felix#ajánlat#stella#illés péter#kővári natasa#kaland

Címlapról ajánljuk