Barátok közt

Előző rész (2016. október 14.)

rtl.hurtl.hu

2016. október 14. 22:10

Kristóf elárulja a titkát Tóbiásnak. Vajon el tudja érni Emília, hogy Félix bevallja neki a titkát? László rádöbben, hogy muszáj megfontolnia a költözést. Vajon kiderül, hová tűnt Miklós?

Miután Margó véletlenül megtalálta Kristóf kitüntetését a villában, elszabadulnak az indulatok a családi uzsonnán. Tóbiás számára kiderül, hogy Kristóf valami fontos dolgot eltitkolt előle, Margó és Zsófi egymásnak esik, Margó kiszagolja, hogy Zsófi és Ádám között több van barátságnál, Kristóf pedig a balhé közepén ott hagyja a társaságot. Másnap Ádám Tóbiást vigasztalja, és biztosítja arról, hogy korábbi nézeteltéréseik ellenére továbbra is számíthat rá, Zsófi pedig Kristófot sürgeti, hogy mondja el Tóbiásnak a kitüntetés történetét. Vajon hogy reagál Tóbiás, amikor megtudja Kristóf titkát?

 

Ágnes felvilágosítja Emíliát arról, hogy Félix sorban tesz ajánlatot a ház lakásaira, ami felettébb gyanús. Emília nem akar hinni Ágnesnek, de elbizonytalanodik, ezért felkeresi Gizellát, aki megerősíti, hogy Félix valóban meg akarja venni a lakásukat, és több másik lakóval is tárgyal. Emília arra kéri Félixet, hogy magyarázza el, milyen céllal tesz ajánlatokat a lakásokra, de Félix közli, hogy erről nem beszélhet vele. Emília a titkolózás miatt szakít Félixszel, de végül úgy dönt, hogy ad még egy esélyt a férfinak arra, hogy elmondja az igazságot. Vajon milyen ötlettel győzi meg Emília Félixet, hogy elárulja a titkát?

 

László véletlenül megtudja, hogy Gizella nem tett le a költözésről, sőt ajánlatot kért Félixtől a lakásra. A dühében tajtékzó László számon kéri Gizellát, és közli, hogy szó sem lehet költözésről. Gizella azonban elmagyarázza Lászlónak, hogy sajnos nincs más választásuk. László végre tudomásul veszi a helyzet komolyságát, és gondolkozási időt kér, hogy eldöntse, mit tegyenek.

 

Miután Nóra felhívta a rendőrséget, és bejelentette Miklós eltűnését, Ágnes felveti, hogy neki Félix is gyanús az ügyben. Nóra kiborul, hogy lassan halad a nyomozás, Attila és Júlia pedig a balesetben játszott szerepük miatt tipródik. A rendőrség nem tartja kizártnak, hogy Miklós már nem él. De vajon igaza van?

 

#Barátok közt#nagy tóbiás#morócz emília#felix#novák laci#berényi miklós

Címlapról ajánljuk