Barátok közt

Előző rész (2015. augusztus 28.)

rtl.hurtl.hu

2015. augusztus 28. 21:15

Zsolt és Krisztián tovább dolgozik a Nikollal való békekötésen. Zsófi és Tóbiás anyagi helyzete időlegesen rendeződik. Miklós bízni kezd Ritában.

 
Miután Krisztiánnak sikerül lebeszélnie Áront Zsolt lakásának felgyújtásáról, Krisztián és Rudi feltakarítják a padlóra öntött benzint. Nikol érkezik Zsolthoz, hogy számon kérje rajta a fia odaköltözését, ám beszélgetésük közben rájön, hogy Nikol és közte még mindig izzik a levegő. Rudi mielőbb szeretne kieszelni valami tervet Nikol ellen.
 
Miután a lehetséges szponzor sértetten távozik, Tóbiás aggódni kezd, hogy pénz nélkül maradnak, ám Zsófi megnyugtatja, a legfontosabb számára az, hogy Tóbiás megvédte őt. Tóbiás aztán a gyerekük jövője miatt őrlődik, miután az apja, azaz Tóbiás meleg, de Zsófi szerint mire a gyerek felnő, az emberek már biztosan nyitottabbak lesznek. Zsófi végül felhívja Claudiát, és pénzt kér tőle a videó elkészítésére. Tóbiás és Zsófi anyagi helyzete egy időre rendeződik.
 
Miután Miklós számon kéri Ritát, hogy az megmérgezte, Rita a bor megivásával bizonyítja, hogy szó sincs ilyesmiről. Miklós szerint mindenesetre elgondolkodtató, hogy Rita milyen hamar túltette magát a férje halálán, de Rita azt feleli, senkire nem tartozik, mennyire hűlt ki kapcsolata az exférjével. Miközben Rita beolvas Ágnesnek, amiért próbálta megrontani a kapcsolatát Miklóssal, Miklós közli Nórával, hogy beszélt Ritával, és szerinte nincs köze a férje halálához. Miután Ágnes kidobja Ritát a villából, Rita Hannánál száll meg egy időre, az aggódó Ádámnak pedig megígéri, hogy soha többet nem bántja meg Hannát. Róbert végül véletlenül fültanúja lesz egy telefonbeszélgetésnek, amiben Rita valakit „drágám”-nak szólít.

Vajon kivel telefonált Rita? Kiderül, ha visszanézi az adást Most!

 
#Barátok közt#anyagi helyzet#bizalom#bartha zsolt#bartha krisztián#szentmihályi zsófi#nagy tóbiás#berényi miklós#holman rita#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk