Barátok közt

Előző rész (2015. május 18.)

rtl.hurtl.hu

2015. május 18. 22:10

Zsolt aggasztó dolgot tud meg a nőről, akivel randizott. László és Zsolt újra harcba száll. Sikerül-e a Kft-nek megszereznie a találmányt? Kiderül-e, hol van a Miklóstól ellopott pénz?

Mirtill beszól a stand-upoló Lászlónak, ami miatt László kigúnyolja a nőt. Zsoltnak se kell több, a színpadra ugrik és kiüti Lászlót. Mirtill megköszöni Zsoltnak, hogy így megvédte, és csókolózni kezdenek. Mirtill éjszakára is marad Zsoltnál. Később Zsolt megtudja, hogy valamikor László is randizott Mirtillel, és ez mindent megváltoztat. Úgy dönt, szakít a nővel. Mirtill ezt szomorúan veszi tudomásul, és búcsúzóul elárulja Zsoltnak, hogy annak idején Lászlónak akadt egy „kis” problémája.


 
Gizella és Tóbiás jó hangulatban ér haza és kiderül, Tóbiás egy meleg bárba vitte Gizellát mulatni. Később Gizella meglátja a verekedés nyomát Lászlón, és László hagyja, hogy Gizella azt higgye, Zsolttal amiatt az asztal miatt verekedtek, ami a kisbolt előtt van. Gizella később önkényesen arrébb viszi a problémás asztalt, amiről Krisztián be is számol Zsoltnak. Zsoltnak ez az utolsó szalmaszál: úgy dönt, leleplezi Lászlót, és a bisztróba stand-up estét szervez, amire Lászlót is elhívja úgy, hogy a férfi ne mondhasson nemet.

Miklós megkéri Nórát, próbálja lebeszélni Margót arról, hogy aláírja az Ágnes által átadott szerződést. Zsófi gyanakodni kezd, amikor Nóra újra és újra felhozza, hogy Margónak nem a Kft által adott szerződés az egyetlen lehetősége. Margó végül úgy dönt, a férjével elfogadják a Berényi Kft által ajánlottakat, majd egy kis vakációra utazik rég nem látott férjével.


 
Ágnes megköszöni Zsófinak a segítségét, és megjegyzi, milyen ügyesen lett Zsófi lakása berendezve. Amikor Ágnes megtudja, hogy Zsófi maga rendezte be a lakást, felkéri, segítsen Ágnesnek a villa nappaliját felújítani. Otthon Ágnes elkezd nézelődni a nappaliban, a felújításra készülve, és véletlenül egy borítéknyi pénzre bukkan az egyik bútor hátára ragasztva. Úgy sejti, mégis megtalálta Róbert azt a pénzt, amit Miklós annak idején Ágnestől lopott el, és ezt itt dugta el Ágnes elől. Ágnes visszarakja a pénzt oda, ahol találta, majd azt hazudja Róbertnek, aki közben a pénzt biztonságba helyezi, hogy a magánnyomozója Miklós pénzének a nyomára akadt.  


Miért hazudot Ágnes Róbertnek? Megtudja, ha megnézi az adást Most! 
#Barátok közt#aggasztó#harc#találmány#lopott pénz#bartha zsolt#novák laci#berényi miklós#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk